Johnny Depp, insultat de afirmatia ca da "doar" 30.000 de dolari, lunar, pe vin

Vineri, 22 Iunie 2018, ora 11:02
7121 citiri
Johnny Depp, insultat de afirmatia ca da "doar" 30.000 de dolari, lunar, pe vin
Foto: Arhiva Hepta.ro

Actorul Johnny Depp s-a simtit insultat de cei care i-au administrat averea, dupa ce a fost acuzat de acestia ca da "doar" 30.000 de dolari pe luna pe vin.

"E insultator sa spui ca dau 30.000 de dolari, lunar, pe vin. Dau mult mai mult de atat", a declarat Depp pentru revista Rolling Stone.

Starul s-a referit la acuzatiile companiei TMG, cea care s-a ocupat de averea actorului si care l-a dat in judecata pe Depp dupa ce actorul a actionat in instanta compania, pe 13 ianuarie, cerand 25 de milioane de dolari pentru proasta administrare a averii sale.

Cei de la TMG au mai spus ca, lunar!, Depp sparge 200.000 de dolari pe avionul privat si 150.000 $ pe echipa care ii asigura protectia 24/24. Printre alte cheltuieli extravagante se numara un iaht de 18 milioane de dolari, 4 milioane de dolari investite intr-o casa de discuri care nu a mers, dar si 3 milioane de dolari pentru a trage dintr-un tun cenusa lui Hunter S. Thompson - un jurnalist american.

Depp nu neaga cifrele uriase, insa a tunat cand a venit vorba de cheltuiala cu cenusa jurnalistului: "Nu a costat 3 milioane de dolari ca sa trag dintr-un tun cenusa lui Hunter. A costat 5 milioane de dolari!".

In total, se estimeaza ca actorul a cheltuit peste 2 milioane de dolari pe luna, printre cheltuieli fiind incluse si case pentru membrii familiei sale, dar si 12 spatii de depozitare pentru suveniruri de la Hollywood.

TMG l-a dat in judecata pe Depp dupa ce actorul a facut primul pas in acest sens, atunci cand a dat in judecata compania pentru suma de 25 de milioane de dolari, sustinand ca TMG nu i-a platit taxele la timp, fapt ce a dus la penalitati de 6 milioane de dolari, ceea ce l-a bagat in faliment.

El a acuzat, de asemenea, TMG ca a facut imprumuturi neautorizate, a platit in plus pentru anumite servicii si ca l-a inselat in ceea ce ii priveste averea.

Compania neaga acuzatiile, insistand ca falimentul lui Depp este din propria vina, pentru ca nu se poate opri din cheltuitul compulsiv, potrivit Page Six.

A.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
#Johnny Depp faliment, #Johnny Depp cheltuieli extravagante, #Johnny Depp cost vin , #vedete straine