Johnny Depp s-a intalnit cu vechi prieteni in Romania - Viorica si Ionita din Clejani

Marti, 07 Iunie 2016, ora 14:02
11657 citiri
Johnny Depp s-a intalnit cu vechi prieteni in Romania - Viorica si Ionita din Clejani
Foto: Arhiva site/ clejani.ro

Johnny Depp, care a sustinut luni seara un concert la Bucuresti in trupa The Hollywood Vampires, a profitat de vizita in Romania si pentru a revedea vechi prieteni - pe Viorica si Ionita din Clejani.

Cei doi soti si fiica lor, Margherita, de asemenea cantareata, sunt binecunoscuti pe scena muzicii lautaresti, noteaza revista People.

Toti trei au participat duminica la petrecerea privata organizata pentru membrii trupei The Hollywood Vampires la un local de pe langa Herastrau, potrivit relatarilor din presa romaneasca.

Ionita a cantat cu Taraful Haiducilor din Clejani in filmul "The Man Who Cried" din 2000 in care a jucat Johnny Depp. Intr-o scena din pelicula, Ionita din Clejani apare cantand la acordeon alaturi de Christina Ricci.

Depp s-a indragostit de muzica tiganeasca din prima zi de filmari, cand taraful a cantat cateva piese pentru el. De atunci promoveaza aceasta muzica, aparand in mai multe documentare care ii sunt dedicate, precum "When the Road Bends" din 2006.

Dar Ionita si Viorica din Clejani il cunosc pe celebrul actor mai demult. La sfarsitul anilor '90 l-au intalnit la Paris.

"Acordeonul meu s-a stricat de la cantat in ploaie. Atunci marele artist mi-a facut cadou un nou acordeon de ziua mea", a povestit Ionita.

Mai tarziu, cuplul s-a intalnit iar cu actorul la Paris. "Avea lacrimi in ochi cand sotia mea i-a cantat o melodie tiganeasca traditionala", a povestit Ionita.

"Am cantat pentru el si la clubul lui, The Viper Room, de pe Sunset Boulevard si acasa la el", a mai amintit muzicianul.

Taraful Haiducilor din Clejani a cantat la o petrecere gazduita de Johnny Depp si partenera lui de atunci Vanessa Paradis, la care au fost prezente si alte vedete de la Hollywood, printre care Tom Cruise si Nicole Kidman.

Trupa rock The Hollywood Vampires, formata din Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry, a sustinut luni seara un concert la Romexpo.

Veniti in Romania inca de joi, cei trei au vizitat sambata Castelul Peles, dar si Castelul Bran, pe acesta din urma alaturi de regizorul Tim Burton, care a venit in Romania pentru a ii face o surpriza lui Johnny Depp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Johnny Depp Viorica Ionita Clejani , #vedete straine