Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuala a unui adolescent. Replica bizara data de actor (Video)

Marti, 25 Decembrie 2018, ora 09:06
7474 citiri
Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuala a unui adolescent. Replica bizara data de actor (Video)
Foto: captura Youtube

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuala si vatamarea corporala a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta este prima sa inculpare de cand cariera de actor i-a fost distrusa de acuzatii de abuzuri sexuale savarsite asupra unor barbati.

Incidentul ar fi avut loc in 2016, intr-un restaurant din Nantucket, potrivit site-ului Associated Press.

Spacey, in varsta de 59 de ani, este programat la o prima audiere pe 7 ianuarie 2019, la o instanta din Nantucket, unde trebuie sa raspunda acuzatiilor de vatamare corporala si agresare sexuala, a anuntat procurorul districtului Cape and Islands Michael O'Keefe, intr-un comunicat emis luni.

Spacey risca o pedeapsa de pana la cinci ani de inchisoare, daca va fi gasit vinovat.

La putin timp dupa ce informatiile privind punerea sa sub acuzare au devenit publice, Spacey a publicat pe platforma online YouTube o inregistrare video, cu titlul "Let Me Be Frank" ("Lasati-ma sa vorbesc cu franchete"), prin care a pus capat unui an de tacere.

Intr-un monolog livrat cu tonul lui Frank Underwood, personajul sau din productia Netflix "House of Cards" - care, intre timp, dupa acuzatiile de abuzuri sexuale care i s-au adus, a fost omorat de scenaristi -, Spacey spune: "Bineinteles ca unii cred orice si au asteptat cu rasuflarea taiata ca eu sa marturisesc ca sunt vinovat; ei mor de nerabdare ca eu sa declar ca tot ce spun ei este adevarat si ca am primit ceea ce am meritat... Cu siguranta, nu voi plati un pret pentru ceva ce nu am facut".

"Foarte curand, veti cunoaste intreg adevarul", mai spune actorul premiat cu Oscar.

Fosta prezentatoare a postului Boston TV Heather Unruh a declarat in noiembrie 2017 ca actorul l-a atins pe fiul sau pe partile genitale, peste pantaloni, incidentul avand loc la Club Car Restaurant din Nantucket, in iulie 2016. Fiul sau, care la momentul respectiv avea 18 ani, a fugit din restaurant cand Spacey s-a dus la baie, a mai spus Unruh, care a explicat ca acesta nu a facut plangere la politie pentru ca s-a simtit jenat.

Spacey mai este investigat de politia din Los Angeles pentru o acuzatie de abuz sexual, intr-un alt incident care a avut loc in 2016. O acuzatie similara a fost respinsa de procurori pentru ca era vorba de un presupus incident din 1992, iar fapta ar fi fost prescrisa.

Kevin Spacey este investigat si de politia britanica, dupa ce mai multi barbati l-au acuzat de diverse abuzuri sexuale savarsite pe cand era director artistic la Teatrul Old Vic din Londra, in perioada 2004 - 2015.

Considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale, Kevin Spacey a disparut din viata publica dupa un val de acuzatii de abuz sexual care i s-au adus la sfarsitul anului trecut.

In luna octombrie 2017, Kevin Spacey a facut public faptul ca este homosexual, dupa ce Anthony Rapp - un actor care a jucat in productii precum "Star Trek - Discovery" si "Rent" - l-a acuzat ca i-a facut avansuri sexuale in urma cu trei decenii, pe vremea cand Rapp avea doar 14 ani. De asemenea, actorul a fost acuzat ca a incercat sa violeze un tanar de 15 ani.

Spacey a scris apoi pe reteaua online Twitter ca a iubit si femei si barbati, dar in prezent traieste ca un barbat homosexual.

In ceea ce priveste acuzatiile aduse de Rapp, Spacey a scris la momentul respectiv intr-un mesaj pe Twitter: "Ii port un respect si o admiratie deosebite lui Anthony Rapp ca actor. Sunt mai mult decat oripilat sa aud povestea lui. Sincer, nu imi amintesc intamplarea, ar fi avut loc cu peste 30 de ani in urma. Dar, daca este sa cred ceea ce spune, ii datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool, si imi pare rau pentru sentimentele pe care spune ca le-a avut in el in toti acesti ani".

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele "American Beauty" si "Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects". Pentru rolul lui Francis Underwood, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate, a castigat un Glob de Aur si a fost nominalizat de cinci ori la premiile Primetime Emmy.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#Kevin Spacey pus sub acuzare, #Kevin Spacey replica video Frank , #vedete straine
Comentarii