Lindsay Lohan, debut cu probleme pentru cura de dezintoxicare

Sambata, 04 Mai 2013, ora 21:51
2571 citiri
Lindsay Lohan, debut cu probleme pentru cura de dezintoxicare

Dupa ce a fugit dintr-o prima clinica de reabilitare, Lindsay Lohan a depus in final armele: a intrat la Betty Ford Center, din California, unde va petrece urmatoarele 90 de zile.

Tanara de 26 de ani a facut totul dupa capul sau, pana in ultimul moment, insa perspectiva de a ajunge din nou la inchisoare a facut-o sa inceapa executarea pedepsei stabilita de justitia americana, aflam din Le Matin.

Lindsay Lohan a fost integrata joi noaptea la clinica Betty Ford pentru a urma o cura de dezintoxicare de trei luni, asa cum au stabilit judecatorii in martie, drept pedeapsa pentru ca actrita a mintit politia ca nu se afla la volanul masinii cu care a facut accident vara trecuta.

Prima clinica vizata pentru dezintoxicare a fost Morningside Recovery, din Newport Beach, insa actrita a petrecut aici doar cateva minute in holul de la intrare. Regulile centrului, potrivit carora trebuia sa renunte la telefonul mobil si sa nu fumeze au pus-o pe fuga pe Lindsay, aceasta parasind rapid clinica. "Toate actiunile sale erau confuze", a declarat un angajat al clinicii.

Complet speriata de situatie si de perspectiva de a ajunge din nou la inchisoare din cauza neexecutarii acestei pedepse, Lindsay Lohan a apelat la fosta sa avocata pentru a valida alegerea centrului Betty Ford pentru cura de dezintoxicare, acesta fiind familiar actritei, deoarece mai trecuse pe acolo.

Avocata Shawn Holley, in ciuda faptului ca Lindsay Lohan ii datoreaza 300.000 de dolari onorarii neplatite, a ajutat-o si de data aceasta, negociind cu judecatorii din Los Angeles pentru a accepta clinica dorita de actrita.

Lindsay Lohan a scapat de amenintarea inchisorii, neramanandu-i altceva de facut decat sa se conformeze programului din respectiva clinica pentru urmatoarele trei luni si ... sa tina un jurnal. Potrivit Huffington Post , actrita a primit propunerea, din partea site-ului Celebuzz, de a-si nota experientele din timpul curie de dezintoxicare intr-un jurnal, urmand ca acesta sa fie publicat pe respectivul site.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Lindsay Lohan internata reabilitare, #Lindsay Lohan Betty Ford Center, #Lindsay Lohan cura dezintoxicare , #vedete straine