Mari vedete care au incercat sa se sinucida si motivele lor (Galerie foto)

Sambata, 01 August 2015, ora 06:22
10235 citiri
Mari vedete care au incercat sa se sinucida si motivele lor (Galerie foto)
Foto: Facebook/Drew Barrymore

Multe persoane cred ca a fi celebru este tot ceea ce iti poti dori de la viata. Cazurile unor celebritati care la un moment dat au cedat si au incercat sa iti ia viata ne arata ca lucrurile nu stau intotdeauna asa.

Cu totii ne-am amuzat la filmele lui Owen Wilson, printre care "Zoolander" si "Wedding Crashers", iar vestea ca actorul a incercat sa isi ia viata a luat pe toata lumea prin surprindere. In timp ce filma pentru "Tropic Thunder", Owen Wilson se intalnea cu Kate Hudson, iar cei doi se logodisera, aminteste The Richest.

Din senin, s-au despartit, iar actorul a ajuns sa fie tratat pentru depresie. Probabil ca fotografiile facute de paparazii, in care fosta sa iubita aparea alaturi de Dax Shepherd, au fost inca o lovitura. Intr-o zi, actorul a fost gasit de Andrew, fratele sau mai mare, in baie cu venele taiate.

Foto: Captura Youtube/TheEllenShow

Jack Osbourne a crescut in lumina reflectoarelor si rautatile oamenilor l-au afectat foarte mult. A cedat in momentul in care si-a sunat fosta prietena si i-a raspuns noul prieten al fetei. Astfel, la doar 16 ani, Jack a incercat sa se sinucida cu un cocktail de medicamente.

Foto: Facebook/Jack Osbourne

Un actor celebru, gay, afirma: Am incercat sa ma sinucid de mai multe ori

Ozzy Osbourne, tatal lui Jack Osbourne, a avut si el o astfel de perioada zdruncinata in copilarie si adolescenta, incercand sa se sinucida de mai multe ori, chiar si cand avea 14 ani. Ozzy suferea de dislexie, tulburari de atentie si alte afectiuni si mereu intra in belele din cauza unor furturi. Dupa ce a descoperit heavy metalul s-a mai linistit.

vFoto: Facebook/Ozzy Osbourne

Cine ar fi crezut ca frumoasa Halle Berry a avut parte si de clipe grele si singura scapare pentru ea a fost moartea? Actrita a aratat mereu ca este independenta si puternica, dar nu a fost asa mereu. In 1997, cand a divortat de sotul sau, David Justice, a incercat sa se sinucida cu monoxid de carbon in masina sa. S-a razgandit in ultimul moment, atunci cand a realizat ca cea care avea sa ii descopere trupul ar fi fost chiar mama sa.

Foto: Captura Youtube/TheEllenShow

Fata lui Michael Jackson a incercat sa se sinucida cu 20 de pastile si un cutit

Drew Barrymore este una dintre cele mai apreciate actrite din lume, dar drumul de la copil la adult nu a fost unul usor. Primul sau rol a fost in "E.T.", regizat de nasul sau Steven Spielberg, iar apoi a urmat o perioada tulbure plina de alcool si droguri care aproape a dus la moartea sa. Actrita a incercat sa se sinucida cand avea 15 ani.

Foto: Facebook/Drew Barrymore

Cine ii poate contesta calitatile lui Elton John? Nimeni, dar nici viata sa nu a fost tocmai usoara, mai ales dupa ce s-a confruntat cu problemele de sexualitate. In anii '60, artistul a incercat sa isi puna capat zilelor pornind gazul de la aragaz. A fost gasit si salvat de prietenul sau bun Bernie Taupin.

Foto: Facebook/Elton John

Din 1997, Marshall Bruce Mathers III a devenit cunoscut in intreaga lume drept Eminem si apoi succesul a continuat sa creasca. Inainte sa lanseze "The Real Slim Shady", melodie reprezentativa, iubita sa l-a parasit si l-a impiedicat sa isi vada fetita. Rapus de durere, artistul a incercat sa isi ia viata cu o supradoza de Tylenol.

Foto: Facebook/Eminem

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Drew Barrymore tentiva sinucidere, #vedete tentiva sinucidere, #actori tentiva sinucidere , #vedete straine