Mesaje emotionante ale starurilor de la Hollywood, dupa moartea actritei Carrie Fisher: Fie ca Forta sa fie alaturi de ea!

Miercuri, 28 Decembrie 2016, ora 08:11
6080 citiri
Mesaje emotionante ale starurilor de la Hollywood, dupa moartea actritei Carrie Fisher: Fie ca Forta sa fie alaturi de ea!
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Moartea actritei Carrie Fisher a cazut ca un trasnet. La doar 60 de ani, actrita din seria Star Wars s-a stins din viata, dupa ce suferise un atac de cord, in avion, cu cateva zile inainte. Reactiile starurilor de la Hollywood sunt emotionante.

George Lucas, creatorul francizei cinematografice "Razboiul stelelor/ Star Wars", a adus un ultim omagiu actritei Carrie Fisher, interpreta personajului Printesei Leia in franciza "Star Wars", prin intermediul unei declaratii de presa in care cineastul american a spus ca artista a fost "printesa noastra minunata si puternica".

"Eu si Carrie am fost prieteni in cea mai mare parte a vietilor noastre de adulti. Era extrem de inteligenta, o actrita talentata, o scriitoare si o interpreta de comedie cu o personalitate foarte colorata, pe care toata lumea a iubit-o", a declarat George Lucas.

"In Star Wars a fost printesa noastra minunata si puternica - curajoasa, inteleapta si plina de speranta, intr-un rol care a fost mult mai deficil decat ar putea crede cei mai multi oameni. Inima mea si rugaciunile mele sunt acum alaturi de Billie, Debbie si intreaga familie a lui Carrie, alaturi de prietenii si de fanii ei. Ne va lipsi tuturor", a adaugat cineastul american.

Numeroase alte personalitati din showbiz au publicat pe retelele de socializare mesaje prin care si-au exprimat regretul fata de decesul celebrei actrite.

"A fost cea mai stralucitoare, amuzanta, curajoasa, blanda, isteata si dulce persoana pe care am cunoscut-o vreodata", a declarat actorul si regizorul britanic Stephen Fry.

Samuel L. Jackson i-a adus si el un ultim tribut actritei Carrie Fisher: "Lumina din Galaxie a scazut in intensitate odata cu pierderea Printesei noastre, Leia. Fie ca Forta sa fie alaturi de ea! Odihneasca-se in pace!".

Cantareata Cindy Lauper a publicat la randul ei un mesaj: "Oh, nu! Acum am pierdut-o si pe Carrie Fisher! Era atat de amuzanta si plina de viata. Odihneasca-se in pace. Condoleante familiei si prietenilor ei. Ne va lipsi tuturor".

Bette Midler: "Carrie Fisher nu a supravietuit. Imi pare teribil de rau si adresez sincere condoleante familiei, prietenilor si fanilor ei din lumea intreaga".

J.J. Abrams, regizorul filmului "Star Wars: The Force Awakens", i-a adus si el un omagiu celebrei actrite: "Nu aveai nevoie sa te intalnesti cu Carrie Fisher pentru a-i intelege puterea. Era exact cum puteai sa iti imaginezi: stralucitoare si frumoasa, puternica si minunata, incisiva si amuzanta. Ce nedreptate ca am pierdut-o! Cat de norocos si de binecuvantat am fost, pentru ca am putut sa o cunosc".

Actrita Mia Farrow i-a adus un ultim omagiu colegei sale de breasla: "Carrie este stralucitor de inteligenta, amuzanta si talentata. Transmit toata dragostea mea mamei sale, fiicei sale, Billie, si numerosilor prieteni ai ei".

Si Ellen DeGeneres a reactionat: "Carrie Fisher a fost o acrita stralucita, scriitoare si o buna prietena. Nu pot sa cred ca nu mai este printre noi", a fost mesajul acesteia.

"Le multumesc tuturor celor care au imbratisat talentul indragitei meie fiicei si care o simpatizau atat de mult. Sunt recunoscatoare pentru toate gandurile frumoase si rugaciunile care acum o ghideaza catre urmatoarea sa oprire. Cu dragoste, mama lui Carrie" a fost mesajul emotionant postat de celebra actrita Debbie Reynolds, mama lui Carrie Fisher.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Carrie Fisher reactii, #Carrie Fisher murit , #vedete straine