Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a fost operat

Vineri, 05 Aprilie 2019, ora 20:21
3412 citiri
Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a fost operat
Foto: Facebook Mick Jagger

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a fost operat cu succes pe inima, a anuntat joi seara revista Billboard, potrivit careia starul britanic, care a suportat o interventie chirurgicala la o valva cardiaca intr-o clinica din New York, se afla in prezent in convalescenta si are o stare de sanatate buna.

Medicii au putut ajunge la acea valva cardiaca printr-o incizie realizata la nivelul arterei femurale, in cadrul unei proceduri minim invazive. Rockerul britanic se afla sub monitorizare permanenta, medicii dorind sa evite orice complicatii ce ar putea sa apara in urma interventiei, inclusiv hemoragiile excesive.

Mick Jagger are nevoie in prezent de odihna dupa procedura de inlocuire trans-cateter a valvei aortice (TAVR), potrivit unor surse. Aceasta procedura minim invaziva i-a permis rockerului britanic sa evite o operatie majora, iar medicii au reusit sa repare valva cardiaca folosind un cateter, fara sa realizeze o operatie pe cord deschis.

Desi timpul de recuperare dupa aceasta procedura este mult mai scurt, Mick Jagger va trebui sa ramana totusi internat timp de inca patru sau cinci zile, pentru ca artera sa se vindece si sa nu mai existe riscul de hemoragie severa. Artistul va putea sa se ridice din pat si sa se deplaseze peste cateva zile, insa va avea nevoie de o perioada suplimentara de convalescenta inainte de a putea sa revina pe scena.

Duminica, 31 martie, trupa The Rolling Stones a anuntat ca si-a reprogramat concertele din turneul sau nord-american, intitulat "No Filter Tour", intrucat Mick Jagger urma sa suporte o interventie chirurgicala.

Programat initial sa inceapa in aprilie, turneul va debuta in cele din urma in luna iulie, iar noi concerte in cadrul acestuia urmeaza sa fie anuntate in saptamanile viitoare.

Grupul The Rolling Stones va sustine aproape toate concertele programate initial in "No Filter Tour", insa nu va canta la Jazz Fest din New Orleans in acest an, asa cum anuntase initial. Joi, organizatorii celebrului festival de jazz au anuntat ca trupa Fleetwood Mac va concerta in locul formatiei britanice.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Mick Jagger operat inima succes , #vedete straine
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a fost operat"