Moartea Donnei Summer - omagiul starurilor

Vineri, 18 Mai 2012, ora 23:12
4833 citiri
Moartea Donnei Summer - omagiul starurilor
staragora.com

Cele mai mari personalitati ale muzicii, si nu numai, au tinut sa-si prezinte public regretele la aflarea vestii mortii Donnei Summer, regina muzicii disco.

Aproape toti cantaretii anilor '70 si-au exprimat gandurile, pe Twitter, Facebook sau altfel, asupra disparitiei prietenei lor.

Insusi presedintele Barack Obama a facut o declaratie chiar din momentul in care a aflat trista veste, conform Staragora.

"Michelle si cu mine am fost intristati sa aflam de moartea Donnei Summer. Castigatoare a 5 Grammy Awards, era cu adevarat Regina Disco. Vocea sa era de neuitat, iar industria muzicii a pierdut prea devreme o legenda incontestabila. Gandurile si rugaciunile noastre merg catre familia Donnei si catre fanii sai devotati".

In egala masura, Gloria Gaynor, de asemenea star disco, si-a marturisit profunda tristete legata de disparitia prietenei sale "dragi", Donna Summer. Ea si cu mine am fost prietene de foarte mult timp. Eram amandoua cunoscute ca Reginele Disco, dar Donna a vorbit de mine ca de Prima Doamna Disco".

"Cand pierdeti un prieten", a declarat Liza Minnelli, starul music-hall-ului, "simtiti ca a plecat pentru totdeauna. Nu este adevarat pentru draga mea prietena Donna. Ea era regina, Regina disco, si noi vom dansa mereu pe muzica sa".

Aretha Franklin, regina soul, considera ca este "foarte socant sa afli de moartea Donnei Summer. In anii '70, ea stapanea lumea disco. Cine va putea sa uite 'Last Dance?' O mare artista si o persoana foarte gentila".

Pe contul sau de pe Twitter, Cindy Lauper scrie: "Sunt atat de trista ...Donna era o cantareata si o compozitoare superba". Iar Janet Jackson a scris: "Ne va lipsi! Ea a schimbat lumea cu vocea sa frumoasa si talentul incredibil".

"Adoram sa cant in duet cu ea", este mesajul postat pe Twitter de Barbara Streisand, "este atat de trist!" Si Lenny Kravitz completeaza: "Odihneste-te in pace Donna! Esti pioniera si ai deschis un drum pentru multi dintre noi. Respect!"

Scris cu majuscule, pe contul de Facebook al rapper-ului francez Mokobe gasim: "Dupa Whitney Houston, o alta mare legenda ne-a parasit, Donna Summer".

O persoană a murit într-un incendiu puternic, la un depozit din județul Timiș. Pompierii au reușit să stingă focul
O persoană a murit într-un incendiu puternic, la un depozit din județul Timiș. Pompierii au reușit să stingă focul
Pompierii din judeţul Timiş au intervenit pentru stingerea unui puternic incendiu care a cuprins o hală de depozitare din Recaş şi au luptat mai multe ore cu flăcările. La final, în...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
#Donna Summer, #mort, #omagiu, #staruri , #vedete straine