Noi dezvaluiri despre ziua in care a murit Prince

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 20:17
4987 citiri
Noi dezvaluiri despre ziua in care a murit Prince
Foto: Instagram/Prince

Cu o zi inainte ca Prince sa moara, un medic extrem de apreciat, dr. Howard Kornfeld, specializat in dependenta de opinoide, fusese sunat din partea lui Prince, pentru a incepe un tratament. De altfel, chiar fiul medicului este cel care a sunat la 911, el fiind cel care l-a gasit pe Prince fara viata, in liftul resedintei sale.

In ajunul mortii lui Prince, un reprezentant al acestuia l-a contactat pe medic, afirmand ca artistul "trecea printr-o criza medicala grava", a declarat avocatul William Mauzy, care lucreaza pentru medicul Howard Kornfeld, informeaza Star Tribune.

Medicul Howard Kornfeld nu a reusit sa-si faca loc in program pentru Prince, amanand vizita inca o zi. Si-a trimis insa fiul si asociatul, Andrew Kornfeld, medic si el, la resedinta lui Prince, pentru a vorbi cu artistul despre tratament.

"Planul era sa se faca o evaluare rapida a starii sanatatii sale si conceperea unui plan de tratament", a explicat avocatul. Se stia ca situatia era grava si ca misiunea era de salvare a unei vieti, a mai spus acesta. Mai multe surse care detin informatii din cadrul anchetei confirma spusele avocatului.

Joi dimineata, Andrew Kornfeld trebuia sa se intalneasca cu Prince. Cand Andrew Kornfeld a ajuns la Paisley Park, la orele 9.30 dimineata, personalul lui Prince nu a putut sa-l gaseasca. In momentul in care a fost gasit inconstient in lift, in resedinta se aflau patru persoane, cu tot cu medicul. Acesta din urma a fost cel care a sunat la 911.

Potrivit avocatului, cand Prince a fost gasit, angajatii sai tipau si erau in stare de soc, acesta fiind motivul pentru care medicul a sunat. Nestiind adresa, medicul a spus persoanei de la capatul firului: "Suntem in casa lui Prince". Cand i s-a spus sa dicteze adresa, medicul a repetat: "Oamenii sunt tulburati... Suntem in Minneapolis, Minnesota, in casa lui Prince".

A murit Prince

O ambulanta a sosit in mai putin de cinci minute. Decesul lui Prince a fost pronuntat la 10.07, la 19 minute de la sosirea echipei medicale.

Cum in organismul lui Prince au fost gasite calmante, in prezent anchetatorii incearca sa afle de unde facuse Prince rost de ele, cine i le furnizase.

Primele informatii legate de cauza mortii lui Prince: Ce s-a gasit in organismul sau

In ceea priveste clinica pe care o conduce medicul contactat din partea lui Prince, aceasta este specializata pe tratamentul pentru durere cronica si dependenta de medicamente si alcool. Medicul avea reputatia de a fi rezolvat cazuri considerate "imposibile" de alti specialisti.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Prince tratament dependenta, #Prince dezvaluiri bolnav, #Prince calmante dependent, #Prince detalii moarte , #vedete straine