Odraslele miliardarilor (Galerie foto)

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 07:37
18676 citiri
Odraslele miliardarilor (Galerie foto)
Foto: Business Insider

A arata bine nu e deloc putin lucru. A arata foarte bine, a fi fiu sau fiica de miliardar si a avea, la randul tau, o avere imensa este tot ce poti sa-ti doresti.

O parte dintre odraslele miliardarilor au devenit cunoscute pentru realizarile pe cont propriu, fie ca e vorba de modeling sau afaceri, insa exista si altele care au preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor, concentrandu-se chiar pe acte de caritate.

Potrivit Business Insider, iata zece dintre odraslele de miliardari.

1. Isha Ambani

Isha Ambani este singura fiica a lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India. Are 20 de ani si studiaza la Universitatea Yale, iar la varsta de 16 ani Isha avea deja parte de 80 de milioane de dolari din compania tatalui, Reliance Industries. Mukesh Ambani ocupa locul 19 in topul celor mai bogati oameni din lume, intocmit de revista "Forbes", cu o avere de 22,3 miliarde de dolari.

2. Sam Branson

Sam Branson este fiul lui Richard Branson, care ocupa locul 255 in topul celor mai bogati oameni din lume, cu o avere de 4,2 miliarde de dolari. Sam, in varsta de 26 de ani, a studiat la Oxford si isi doreste sa devina producator de filme documentare. Este un cunoscut prieten al printului Harry al Marii Britanii.

3. Marta Ortega-Perez

Amancio Ortega se afla pe locul cinci in topul celor mai bogati din lume, avand o avere de 37,5 miliarde de dolari, iar fiica lui, Marta Ortega-Perez, in varsta de 28 de ani, se pregateste intens pentru a prelua, la un moment dat, conducerea lantului de magazine de haine pe care tatal ei il detine. Marta este pasionata de echitatie, iar de curand s-a casatorit cu jocheul Sergio Alvarez Moya.

4. Anna Anisimova

Anna Anisimova este fiica lui Vasili Anisimov, care ocupa locul 330 in lista Forbes a celor mai bogati oameni din lume, cu o avere de 3,4 miliarde de dolari. Anna are 26 de ani si a fost numita Paris Hilton de Rusia de catre "New York Magazine", fiind foarte cunoscuta pe scena mondena din New York. In 2010 s-a maritat cu producatorul de film Peter Schafer, iar de atunci interesul ei pentru actorie a crescut, primind chiar cateva roluri mici.

5. Vanisha Mittal

Vanisha Mittal este fiica magnatului indian in domeniul otelariei Lakshmi Mittal, care ocupa locul 21 in topul Forbes, cu o avere de 20,7 miliarde de dolari. Are 31 de ani, a absolvit Universitatea Cornell, iar de atunci a inceput sa aiba un rol important in afacerile tatalui ei.

Pentru nunta cu bancherul Amit Bhatia, din 2004, Lakshmi Mittal a cheltuit 60 de milioane de dolari, fiind considerata una dintre cele mai extravagante nunti din istoria recenta.

6. Antoine Arnault

Bernard Arnault ocupa locul 4 in lista Forbes, cu o avere de 41 de miliarde de dolari, iar fiul lui, Antoine Arnault, in varsta de 34 de ani, se pare ca se pregateste pentru a pasi pe urmele lui. Antoine este pasionat de plimbarile cu iahtul de-a lungul coastei din Corsica si este jucator profesionist de poker.

7. Amanda Hearst

Amanda Hearst nu are parinti foarte bogati, fiind o exceptie in aceasta lista, dar este stranepoata mogulului media William Randolph Hearst. In plus, cinci dintre rudele sale se afla in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, avand in total o avere de peste 1,9 miliarde de dolari. Amanda are 28 de ani si este mostenitoarea Corporatiei Hearst. A absolvit Colegiul Boston, obtinand o diploma in istoria artei.

8. Dylan Lauren

Ralph Lauren este un designer vestimentar foarte cunoscut, plasat pe locul 122 in topul Forbes, cu o avere de 7,5 miliarde de dolari, iar Dylan Lauren este singura lui fiica. Dylan, in varsta de 38 de ani, nu a asteptat insa sa fie inclusa in afacerea tatalui ei, ci a inceput una pe cont propriu si a si reusit, avand in prezent un lant international de cofetarii - Dylan's Candy Bar.

Este casatorita cu Paul Arrouet, iar de curand a lansat o carte intitulata "Unwrap Your Sweet Life".

9. Petra Ecclestone

Bernard Ecclestone este tatal Petrei Ecclestone si se afla pe locul 418 in topul celor mai bogati oameni din lume, cu 2,8 miliarde de dolari avere. Petra, in varsta de 23 de ani, are o viata realmente luxoasa, locuind in mai multe imobile de zeci de milioane de dolari din intreaga lume.

Este un fost model, iar pentru nunta ei Bernard a cheltuit 12 milioane de dolari, printre cei care au fost invitati sa cante la acest eveniment numarandu-se Eric Clapton, The Black Eyed Peas si David Guetta.

10. Caroline Jones

Caroline Jones este fiica in varsta de 21 de ani a lui Paul Tudor Jones II, care ocupa locul 330 in clasamentul Forbes, cu o avere de 3,4 miliarde de dolari, si nu este doar frumoasa, ci si foarte talentata, fiind si cantareata si compozitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#copii miliardari, #odrasle miliardari, #copii miliardari averi, #viata fii miliardari , #vedete straine