Psoriazisul, boala cumplita a unei vedete CNN

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 23:18
10491 citiri
Psoriazisul, boala cumplita a unei vedete CNN
Foto: CNN

Zain Verjee si-a inceput cariera de prezentator CNN in 2000. Ea a povestit cum a luptat cu psoriazisul, o cumplita boala de piele, inca de la varsta de 8 ani.

"De ani de zile, pazesc un secret dureros. Nu suport sa ma uit in oglinda, ma feresc de lumina soarelui, cineva care se uita prea mult la mine imi produce o stare de panica. O zi calduroasa de vara ma face sa caut umbra. Totul pentru ca am psoriazis", a dezvaluit ea pentru CNN.

"Pielea capului elimina tot timpul fulgi argintii. Urechile imi sunt acoperite de cruste. Oriunde ma asez las in urma matreata. Mainile ma tradeaza, pentru ca leziunile sunt vizibile. Gasesc fire de par pe perne si in asternut in fiecare dimineata. Sufar de aceasta boala de la varsta de 8 ani. In cele mai negre perioade, aratam de parca as avea lepra. Si chiar ma simteam ca un lepros", a scris vedeta CNN.

"Te rog sa iesi din piscina, nu ne simtim bine cu tine aici", i-a spus o femeie, cand Zain Verjee avea 22 de ani si se afla intr-o excursie la Marea Moarta, in Israel.

Verjee a povestit vizitele nesfarsite la medici, cautarea tratamentelor alternative, evolutia bolii, mancarimile insuportabile si complexele capatate in timp. In cele din urma, a gasit un inger. Cineva i-a spus sa mearga in George, un mic oras din Africa de Sud, unde exista o clinica specializata in astfel de cazuri. Cand a ajuns acolo i s-a spus ca e cel mai dificil caz venit vreodata in aceasta clinica.

Tratamentul a constat in multa meditatie, relaxare si sedinte de imaginatie de trei ori pe zi. Dupa doua saptamani, a observat o schimbare aproape insesizabila. Una din plagi a inceput sa i se vindece. Mirosul urat pe care il emana pielea ei a disparut. Apoi au disparut si plagile uscate. Dupa 6 luni, s-a vindecat complet si boala a intrat in remisie.

De la acel moment au trecut 10 ani si inca se teme ca ar putea reveni la vechea stare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#CNN vedeta Verjee psoriazis, #CNN Zain Verjee psoriazis boala, #Vedeta CNN vindecare psoriazis , #vedete straine