Sora Juliei Roberts a fost gasita moarta

Marti, 11 Februarie 2014, ora 09:43
7642 citiri
Sora Juliei Roberts a fost gasita moarta
Foto: Daily Mail

Sora vitrega a Juliei Roberts, Nancy Motes, a fost gasita moarta, cel mai probabil in urma unei supradoze.

Nancy Motes a fost gasita fara viata in cada, luni, si se crede ca ar putea fi vorba despre o sinucidere, relateaza ContactMusic.

"Cu adanca tristete, familia lui Nancy Motes... confirma ca aceasta a fost gasita moarta in Los Angeles, luni, aparent in urma unei supradoze de medicamente. Familia sa este in stare de soc si devastata", au transmis rudele acesteia printr-un comunicat.

Nancy avea 37 de ani si era fiica lui Betty Lou si a lui Michael Motes. Era, de asemenea, matusa actritei Emma Roberts. Ea si Julia aveau aceeasi mama, insa tati diferiti.

Asistent de productie al serialului Glee si mare iubitoare de animale

Nancy, care urma sa se casatoreasca in luna mai, iubea mult animalele, meseria sa fiind legata de acestea. Femeia plimba caini si statea cu ei cat stapanii erau plecati. Era, insa, si asistent de productie al serialului Glee.

Julia Roberts, care ar fi trebuit sa participe la un eveniment, luni, in Beverly Hills, a lipsit pentru a fi alaturi de Nancy.

Craig R. Harvey, cel care conduce ancheta in cazul mortii lui Nancy, a declarat ca aceasta a fost gasita in cada, unde era si apa. Alaturi erau medicamente luate pe reteta sau nu. Nu se stie inca daca acestea au jucat un rol in decesul femeii.

Conform Daily Mail, Nancy a fost gasita in cada de logodnicul acesteia, John Dilbeck.

O autopsie va avea loc marti, urmata fiind de teste care ce vor determina substantele din corpul lui Nancy.

Despre relatia cu sora ei, Julia, Nancy declara anul trecut: "Cred ca amandoua incercam sa ne schimbam opinia una despre cealalta. Asta nu se va intampla insa peste noapte". Nancy era o copila cand sora ei a devenit celebra cu Pretty Woman. In vara declara ca a crescut in umbra Juliei, facandu-i, in presa, un portret nu prea magulitor.

Julia Roberts, criticata de sora ei mai putin "frumusica"

Nancy a avut probleme cu greutatea, asa ca in 2010 a facut un bypass gastric. Aceasta a povestit ca Julia, in varsta de 46 de ani, o necajea adesea pe seama greutatii sale. "Cand eram la liceu, iar ea era adult, imi dadea de inteles ca sunt clar supraponderala. Ma ranea foarte tare si ma intrista".

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#sora Julia Roberts gasita moarta, #sora Julia Roberts murit supradoza, #sora Julia Roberts moarta cada, #Nancy Motes sora Julia Roberts , #vedete straine
Comentarii