Sotul Salmei Hayek, marturie sub juramant in procesul cu Linda Evangelista

Sambata, 05 Mai 2012, ora 22:10
3355 citiri
Sotul Salmei Hayek, marturie sub juramant in procesul cu Linda Evangelista
AFP

Top modelul Linda Evangelista si omul de afaceri Francois-Henri Pinault s-au intalnit in fata unui tribunal din New York, in problema pensiei alimentare pe care trebuie sa o plateasca fiului sau in varsta de 5 ani.

Avocatul top modelului a explicat instantei ca vedeta a stabilit o lista de cheltuieli lunare in valoare de 46.000 dolari (35.000 euro), din care va putea sa plateasca o garda de corp, un sofer, si o bona 24 de ore din 24, pentru micutul Augustin, alintat "Augie", aflam din Le Matin.

In timpul procesului, timp de o ora, tatal Pinault a fost bombardat cu intrebari de avocatul top modelului. Acesta l-a catalogat "incredibil de bogat", si l-a pus sa-si expuna toate functiile pe care le detine, toate societatile la care are actiuni, toate proprietatile pe care le poseda, toate vacantele luxoase petrecute cu ceilalti trei copii, dar niciodata cu Augustin.

Pinault sustine ca pensia alimentara solicitata nu este rezonabila

Omul de afaceri francez, care s-a exprimat in limba engleza in timpul procesului, a explicat ca el si Linda Evangelista au avut o perioada de tatonare timp de patru luni, dupa care au trait efectiv impreuna doar sapte zile. Iar la inceputul anului 2006, top modelul canadian a anuntat ca este insarcinata.

"Am intrebat-o care sunt intentiile sale in legatura cu o posibila sarcina, insa nu mi-a raspuns nimic clar", a marturisit Pinault. "La un moment dat mi-a spus ca este in stare sa aiba grija si singura de un copil".

Omul de afaceri a recunoscut ca el este responsabil de ruperea relatiei, insa a respectat decizia Lindei in legatura cu copilul si l-a recunoscut. Nu a platit pana in prezent pensie alimentara, deoarece nu s-a ajuns la un acord. In 2007, el a fost primul care a pus problema acestui lucru, a primit o propunere din partea mamei care "nu a fost rezonabila", a facut apoi o contrapropunere, care nu a fost acceptata, si astfel s-a ajuns in fata tribunalului.

Francois-Henri Pinault este casatorit din 2009 cu actrita Salma Hayek si au impreuna o fetita de patru ani. Omul de afaceri mai are doi copii, dintr-o casatorie anterioara.

Linda Evangelista a sosit la tribunal cu 15 minute intarziere, eleganta, purtand ochelari de soare si pantofi de lux Louboutin, cu tocuri foarte inalte. Omul de afaceri Pinault nu si-a indreptat nicio secunda privirea catre ea.

Audierile vor dura patru zile, iar Linda Evangelista va trebui sa depuna si ea marturie sub juramant. Daca va obtine o astfel de pensie alimentara, va fi cea mai mare acordata vreodata de un tribunal din New York, spun expertii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Francois Henri Pinault proces Linda Evangelista, #Linda Evangelista copil Francois Henri Pinault, #Linda Evangelista pensie alimentara, #sot Salma Hayek , #vedete straine