""
Ziare.com

Staruri care au trecut in nenumarate randuri pe la reabilitare (Galerie foto)

de Anca Serghescu
Miercuri, 09 Martie 2011, ora 15:55

   

Staruri care au trecut in nenumarate randuri pe la reabilitare (Galerie foto)
Renuntarea la un viciu e grea prin definitie, mai ales cand esti celebru si ai la dispozitie fonduri aproape nelimitate pentru a obtine tot ce-ti doresti.

Exista oameni pentru care e suficient sa mearga o singura data la reabilitare pentru a nu se mai intoarce vreodata ulterior, dar exista si persoane care se pare ca au nevoie de mai mult ajutor pentru a trece peste aceasta cumpana, tot recidivand.

Este cazul lui Charlie Sheen, care se afla la apogeul unei astfel de perioade, dar si a lui Lindsay Lohan si a altor catorva celebritati, conform msn.

Charlie Sheen In 1998, Charlie s-a internat la reabilitare in urma unei supradoze de cocaina. In 2009, a fost obligat de un tribunal sa repete cura, pentru 30 de zile, dupa ce si-a atacat nevasta de atunci, pe Brooke Mueller, in preajma Craciunului. In februarie 2010 s-a internat din proprie vointa din nou, pentru o luna, pentru abuz de substante, iar din ianuarie 2011 urmeaza un astfel de program acasa, fara ca rezultatele sa se vada insa.Lindsay Lohan In ianuarie 2007, Lindsay s-a internat voluntar intr-o astfel de clinica din California. In mai 2007, a petrecut alte 45 de zile intr-o clinica de reabilitare din Malibu, dupa ce a fost arestata. In iulie 2007, din nou s-a internat in Utah, in urma unei noi arestari, iar din noimbrie 2010 s-a cazat iar intr-o clinica, pentru 3 luni.Amy Winheouse Si cantareata este o veche clienta a cliniclor de reabilitare, numai in 2007 fiind internata pentru abuz de substante de 3 ori. A reintrat intr-un astfel de program in ianuarie 2008, dupa ce au aparut pe Internet inregistrari cu ea drogandu-se.Jonathan Rhys Meyers Dependenta de alcool l-a facut sa se interneze de 3 ori din aprilie 2007, cea mai recenta vizita fiind in mai 2010, dupa ce prietena i-a dat ultimatum.Drew Barrymore Precoce, actrita Drew Barrymore s-a internat prima oara la 13 ani, dar a rezistat intr-o astfel de clinica numai doua saptamani. La 14 ani s-a intors, dupa o tentativa de sinucidere.Robert Downey Jr Si el a urmat mai multe tratamente spre sfarsitul anilor '90, inclusiv unul intr-o inchisoare din California, dupa o serie de arestari aflate in stransa legatura cu drogurile. Din 2001, se pare ca a renuntat de tot la viciu.Whitney Houston Desi stia ca are probleme cu drogurile, Whitney a refuzat sa mearga la reabilitare in anii '90. Abia in 2004 s-a internat si apoi din nou un an mai tarziu. Tabloidele scriu ca si fiica sa adolescenta are aceeasi problema.Keith Urban Sotul lui Nicole Kidman s-a internat voluntar pentru a-si trata dependenta de substante si alcool in octombrie 2006, la numai cateva luni dupa nunta. A fost cea de-a treia internare in 8 ani.Courtney Love Cantareata a petrecut 6 luni la reabilitare pentru dependenta de medicamente si cocaina, in 2004. In 2005 a mai urmat un program de 28 de zile si cel mai probabil acesta nu va fi ultimul.Elton John Desi de aproape 20 de ani nu a mai avut astfel de probleme, din 1989 pana in 1990 a fost internat in mai multe randuri, nu doar pentru abuzul de alcool, ci si pentru bulimie.Melanie Griffith Actrita, sotie a lui Antonio Banderas, s-a internat prima oara pentru a scapa de dependenta de droguri in 1988. S-a intors la clinica in 2000, pentru dependenta de calmante, si din nou in 2009, la dorinta sotului, pentru abuz de substante.Matthew Perry Actorul s-a internat la reabilitare in 1998, din cauza dependentei de Vicodin. S-a reintors la reabilitare in 2001, pentru a-si trata dependenta de acelasi calmant, dar si de metadona, amfetamine si alcool.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1580 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor