Staruri surprinse in momente jenante - ce poarta pe sub haine (Galerie foto)

Duminica, 01 Februarie 2015, ora 22:42
26589 citiri
Staruri surprinse in momente jenante - ce poarta pe sub haine (Galerie foto)
Foto: FameFlyNet

Celebritatile din toata lumea incearca sa apara impecabile in fata publicului. Indiferent ca sunt pe scena, pe covorul rosu la o gala sau in timpul unor emisiuni, artistele vor sa impresioneze.

Pentru a da cat mai bine la public, ele apeleaza la cateva trucuri, cel mai la indemana fiind lenjeria modelatoare, cunoscuta sub numele de spanx si care le poate ajuta sa arate foarte bine in rochii.

Perez Hilton a realizat o galerie foto cu imagini in care starurile sunt surprinse cu aceasta lenjerie modelatoare la vedere.

Sexy cu orice pret: Femei celebre, fara lenjerie intima (Galerie foto)

Beyonce a patit rusinea chiar pe scena. In timp ce canta, rochia artistei, facuta dintr-un material foarte finut, a fost luata de vant, iar cantareata a oferit celor prezenti o imagine foarte clara in privinta a ceea ce poarta pe sub haine.

Foto: SplashNews

Kourtney Kardashian, mamica a trei copii pe care ii are cu Scott Disick, face parte dintr-o familie in care accentul se pune pe imagine. Si cum nu trebuie sa dea niciodata gres sora lui Kim Kardashian apeleaza la trucuri pentru a-si infrumuseta trupul. Doar ca uneori paparazzi sunt mult prea pe faza.

Foto: MavrixOnline

Si sora sa, Khloe Kardashian, a fost in atentia presei dupa ce vantul i-a zburat rochia si s-a vazut tot ce avea pe sub aceasta.

Foto: FameFlyNet

Femeile stiu cat de dificil este sa cobori din masina atunci cand porti rochie sau fusta. Insa cand camerele de fotografiat si de filmat sunt atintite asupra ta situatia este si mai anevoioasa. Printr-un astfel de moment a trecut si actrita Brigitte Nielsen.

Foto: WENN

Sexualitatea dusa la extrem: Staruri fara lenjerie intima pe covorul rosu (Galerie foto)

Tot la coborarea dintr-o masina a avut parte de un moment neplacut si ducesa de York Sarah Ferguson, fosta sotie a printului Andrew si matusa printului William.

Foto: Bauer-Griffin

Un simplu moment de neatentie a costat-o scump pe actrita Blake Lively, care a jucat in serialul "Gossip Girl" si filme precum "Hick", "Green Lantern", "The Private Lives of Pippa Lee" sau "Simon Says".

Daca s-ar fi uitat mai bine in oglinda de acasa, artista ar fi scapat de situatia penibila de pe covorul rosu.

Foto: FameFlyNet

Si Tori Spelling a avut parte de momentul sau in care si-a lasat lenjeria modelatoare la vedere. Actrita se afla la cumparaturi si cand s-a intins sa se uite la o palarie paparazzi nu au iertat-o.

Foto: AKM-GSI

Vedetele si momentele lor penibile (Galerie foto&Video)

Multa lume o invidiaza pe Jennifer Lopez pentru formele sale voluptoase, dar ea incearca sa le tina ascunse folosindu-se de o pereche de spanx.

Foto: FameFlyNet

Si Tyra Banks a comis o astfel de boacana. Desi zambeste frumos catre aparatul de fotografiat al paparazzilor, actrita si prezentatoarea TV nu a fost atenta la ceea ce se vede sub rochita sa.

Foto: AKM-GSI

Momente penibile pentru actori pe platourile de filmare

Cand a fost invitata intr-o emisiune de-a lui Jay Leno nimeni nu i-a spus lui Kristen Stewart ca rochia i s-a ridicat si i se vede lenjeria modelatoare, de data aceasta de culoare neagra.

Foto: Youtube

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#vedete lenjerie modelatoare, #vedete spanx, #celebritati lenjerie rochii , #vedete straine