Teoria lui Jane Fonda despre femeile care-si fac operatii estetice: Pariez ca e asa!

Vineri, 22 Mai 2015, ora 17:35
9695 citiri
Teoria lui Jane Fonda despre femeile care-si fac operatii estetice: Pariez ca e asa!
Foto: Twitter/Jane Fonda

Actrita Jane Fonda a declarat recent ca este convinsa ca mare parte dintre femeile care recurg la operatii estetice au fost victimele unui abuz sexual, chiar daca ea insasi a trecut des pragul cabinetelor de chirurgie plastica.

Intr-un interviu recent, actrita in varsta de 77 de ani afirma ca operatiile estetice dau intr-adevar dependenta si sunt o consecinta a abuzului suferit la inceputul vietii.

"30% dintre femei au fost abuzate sexual cand erau tinere. Iar o femeie care a fost abuzata sexual va avea tendinta de a merge prea departe", explica ea, conform ContactMusic.

"Cand esti tanara, poate fi vorba despre a-ti face singura rau, a te rani fizic, iar la maturitate poate fi vorba despre chirurgie plastica. Cand vad o femeie a carei fata e o masca, spun 'pariez, pariez'", a declarat Fonda.

Actrita, ea insasi opera mai multor chirurgi plasticieni, a mai spus, de aceasta data legat de propria persoana: "Mi-as fi dorit sa fiu indeajuns de curajoasa sa nu apelez la chirurgia plastica, insa cred ca mi-am cumparat zece ani".

Jane Fonda, sex simbol si la 77 de ani (Galerie foto)

Jane Fonda, actrita, model, expert in fitness, scriitoare si activist politic, are o cariera ce se intinde pe 50 de ani. Aceasta se afla in prezent la Cannes, unde promoveaza filmul "Youth", in care joaca atat Michael Caine, cat si romanca Madalina Ghenea.

Fonda, de doua ori distinsa cu Oscar, nu se bazeaza doar pe operatii pentru a-si mentine un fizic placut; face meditatie, pilates si doarme opt ore pe noapte, a spus actrita.

Aceasta are si un sfat pentru femeile care se tem ca imbatranesc: sa nu mai fie speriate de acest moment. "A privi varsta (inaintata) din exterior este de speriat. Dar cand esti tu in acea situatie - asa cum sunt eu - nu mai e deloc de speriat", a explicat vedeta, care la 77 de ani a acceptat sa joace intr-un nou serial, "Grace and Frankie".

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Jane Fonda operatii estetice abuz sexual, #Jane Fonda operatii estetice, #Jane Fonda abuz sexual, #Jane Fonda sport , #vedete straine