Tinutele de scena in 2012, intre sexy si vulgaritate (Galerie foto)

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 15:45
7084 citiri
Tinutele de scena in 2012, intre sexy si vulgaritate (Galerie foto)

A impresiona prin aspectul fizic reprezinta un atu major in cucerirea publicului. Cantarete consacrate sau aflate la inceput de drum, majoritatea mizeaza pe tinute de scena provocatoare.

Cum insa granita dintre sexy si vulgar este foarte subtire, a atrage admiratia fara a depasi limita reprezinta o adevarata provocare. Din acest punct de vedere, iata castigatoarele lui 2012, precum si cele care s-au dovedit a fi mai putin inspirate pe scena in acest an.

Jennifer Lopez , 43 de ani, a fascinat prin prezenta sa milioane de spectatori in timpul turneului sustinut in 2012. Tinutele de scena, realizate de renumitul designer arab Zuhair Murad, transparente si cu aplicatii de diamante, s-au mulat perfect pe corpul sau, dand frau liber imaginatiei admiratorilor sai.

Cantareata Rihanna , in varsta de 24 de ani, a ales sa-si dezvaluie corpul mai mult in instantanee de pe Twitter si Instagram, si mai putin pe scena. Nu se stie daca este meritul personal sau al consilierilor sai de imagine, cert este ca stilul vestimentar al Rihannei a dobandit rafinament, iar pe scena s-a mizat mai mult pe "a sugera" decat pe "a dezvalui". Rezultatul? Aparitii provocatoare si foarte apreciate.

Britney Spears , 31 de ani, a cules in 2012 roadele relansarii carierei sale, fiind considerata cea mai bine platita cantareata a anului. Echilibrata si mai sigura pe ea, aceasta nu a facut eforturi deosebite pentru a atrage atentia prin vestimentatie.

In mai 2012, in timpul unui spectacol la Los Angeles a ales o tinuta sumara, dovedind ca silueta redobandita ii permite sa abordeze tinute sexy. Admiratorii sai au fost incantati, chiar daca momentul nu a mai fost repetat.

In 2012, Madonna a fost in centrul atentiei, prin sustinerea unui mare turneu mondial. Spre surprinderea tuturor, celebra cantareata nu a renuntat nici la 54 de ani la a provoca pe scena. In ciuda trupului bine intretinut, efortul Madonnei de a parea tanara a fost privit drept "penibil".

Vedeta a fost taxata si pentru vulgaritate, incapatanandu-se parca "sa arate totul pe scena".

Miley Cyrus , 20 de ani, s-a dorit si ea a fi o cantareata sexy care sa marcheze anul 2012. Dupa ce a lasat in urma personajul Hannah Montana, tanara s-a dovedit a fi intr-o permanenta nevoie de afirmare. Apelarea la atuurile fizice nu a fost intotdeauna inspirata, tinutele de scena ale lui Miley Cyrus fiind considerate in mod frecvent vulgare.

Insa de cel mai mare esec in dorinta de a fi sexy pe scena, in 2012, a avut parte Lady Gaga , 26 de ani. Cateva kilograme in plus dobandite in timpul unui turneu obositor, combinate cu tinute de scena excesiv de sumare si de prost gust, au facut din Lady Gaga o campioana a vulgaritatii.

Citeste si:
Cum își face AUR imagine grație bâlbelor guvernului: ”Sunt jumătăți de adevăr pentru a livra electoratului victorii”
Cum își face AUR imagine grație bâlbelor guvernului: ”Sunt jumătăți de adevăr pentru a livra electoratului victorii”
Alianța pentru Unirea Românilor s-a poziționat constant împotriva guvernelor care s-au perindat la conducere în ultima perioada, iar cele mai agresive discursuri au vizat măsurile impuse în...
Ce-i mână pe politicieni în luptă pentru diploma de doctor: beneficiile invizibile. Avansare în carieră, bani și arderea etapelor
Ce-i mână pe politicieni în luptă pentru diploma de doctor: beneficiile invizibile. Avansare în carieră, bani și arderea etapelor
Un nou scandal privind doctoratele plagiate zdruncină România la vârful administrației după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit că teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă este...