Tom Cruise, razboi cu tabloidele: cum i-au ranit mandria si cat costa durerea pricinuita

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 17:19
2727 citiri
Tom Cruise, razboi cu tabloidele: cum i-au ranit mandria si cat costa durerea pricinuita

Tom Cruise, care in vara lui 2012 a divortat de Katie Holmes, a fost macelarit de tabloide dupa acest eveniment de viata. Daca pana acum a suportat cu stoicism barfele pe seama sa, actorul din Top Gun si-a reevaluat atitudinea, dand in judecata recent doua tabloide care i-au pus la indoiala calitatile de parinte.

Publicatiile pe care actorul le-a adus in justitie sunt "In Touch" si "Life & Style", el cerandu-le, insumat, despagubiri de 50 de milioane de dolari. Si nu pentru ca ar fi stramtorat, ci pentru ca in avantul lor de a atrage cat mai multi cititori, acestea au sustinut ca actorul a eliminat-o pe fiica sa cea mica, Suri, din viata sa, avand o perioada extrem de complicata dupa divort, relateaza ContactMusic.

Conform articolelor publicate de cele doua tabloide, din dorinta de a uita prin ce a trecut si de a-si vedea de viata mai departe, Tom Cruise ar fi scos-o si pe Suri, acum in varsta de sapte ani, din viata sa.

Infuriat de asa afirmatii, actorul, tata dedicat, le-a dat in judecata saptamana aceasta, TMZ punand mana pe actele de la tribunal. Insistand ca in niciun caz nu se pune problema "abandonarii" lui Suri, asa cum ase afirma in articolele numite sugestiv "Abandonata de tata", actorul a pus la dispozitie tribunalului acte care dovedesc programul extrem de incarcat de dupa divort, dar si dovezi ca nu si-a neglijat in vreun fel fiica.

Acesta sustine si demonstreaza ca a reusit sa ramana in contact cu Suri in ciuda programului si a despartirii de Katie. "In niciun caz nu am scos-o pe Suri din viata mea - nici fizic, emotional, financiar sau altfel", se mentioneaza in documente.

Mai mult, acesta chiar mentioneaza datile in care s-a intalnit cu fiica sa in lunile de dupa ce relatia cu Katie a luat sfarsit, oferind date si despre convorbirile lor telefonice, el aflandu-se departe, pentru filmari. "Chiar si atunci cand lucram in alte tari si nu puteam sa o vad pe Suri in persoana am continuat sa fiu extrem de apropiat de Suri", sustine el in actele depuse la tribunal.

"Asa cum demonstreaza schimbul de emailuri cu mama lui Suri in perioada mentionata, am fost o prezenta constanta in viata ei", mai afirma actorul. "Desi sunt sigur ca fiicei mele ii e dor de mine cand nu sunt cu ea (la fel cum si mie imi lipseste), este un copil fericit si avem o relatie minunata si convorbiri telefonie foarte vesele", mai sustine Tom Cruise.

Rauri de cerneala au curs dupa despartirea lui Tom Cruise de Katie Holmes, protagonistii abtinandu-se insa de la declaratii. Despre Tom Cruise s-a scris zilnic, facandu-se referire la orientarea sa sexuala si luandu-se in deradere credinta sa (scientologica). N-a reactionat insa decat atunci cand a fost criticat in contextul relatiei tata-fiica.

Actorul a fost casatorit de trei ori, avand din mariajul cu Nicole Kidman doi copii adoptati: Isabella Jane si Connor Antony.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Tom Cruise proces tabloide, #Tom Cruise despagubiri tabloide, #Tom Cruise relatie Suri, #Tom Cruise divort Katie Holmes , #vedete straine
Comentarii
Poza Mu Chin Chai
Mu Chin Chai
rank 5
O sa gaseasca fericirea