"Urzeala Tronurilor" revine cu un nou sezon mai scurt, dar mai spectaculos

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 17:55
4298 citiri
"Urzeala Tronurilor" revine cu un nou sezon mai scurt, dar mai spectaculos
Foto: captura YouTube / Game of Thrones

Cel de-al 7-lea sezon al serialului de succes "Urzeala Tronurilor" va fi mai scurt cu doar sapte episoade, dar va fi mai spectaculos, a declarat actorul Aidan Gillen, care il interpreteaza pe Petyr Baelish.

Mult asteptatul nou sezon al serialului produs de postul HBO va avea premiera in SUA la 16 iulie, relateaza EFE.

Gillen a explicat intr-o convorbire cu EFE la Londra ca noul sezon va fi plin de scene spectaculoase, asemeni bataliei bastarzilor din sezonul 6 cand s-au infruntat John Snow (Kit Harington) si Ramsay Bolton (Iwan Rheon): "Va trebui sa vedeti cu ochii vostri ca sa credeti", a asigurat el.

Actorul irlandez, care il interpreteaza pe vicleanul si ambitiosul "Little finger" in serial, a atribuit aceasta reducere a numarului de episoade spectaculozitatii care are nevoie de "o productie la scara mare", imposibil de sustinut intr-un numar mai mare de capitole, a asigurat el.

Aidan Gillen a dezvaluit ca in noile capitole povestile se vor intrepatrunde, ducand la unirea firelor narative, lucru pe care l-a considerat emotionant.

Cel de-al 8-lea sezon va fi ultimul, dupa cum a confirmat anul trecut directorul de programe al HBO, Casey Bloys, iar actrita olandeza Carice Van Houten a recunoscut ca nu isi doreste ca serialul sa se incheie.

"Va fi greu sa gasesc un rol pe masura personajului feminin atat de puternic ca acel al Melissandrei", a spus ea, regretand ca pe marele ecran nu se gasesc roluri feminine bune.

In timp ce Van Houten, 40 de ani, se intreaba despre viitorul carierei sale dupa "Urzeala Tronurilor", Isaac Hempstead, tanarul de 18 ani care il interpreteaza pe Bran Stark, a evocat pentru EFE prima lui zi de filmare la acest serial, unde practic si-a petrecut "jumatate din viata".

"Aveam doar 10 ani, iar in prima zi cand am filmat in padure ploua fara oprire. Eram ud pana la piele si m-am intrebat daca o sa pot sa rezist pana la capat", a povestit el. Pentru Hempstead filmarile la "Urzeala Tronurilor" in fiecare vara au fost ca si cum s-ar fi aflat intr-o "tabara medievala" si a recunoscut ca i se pare "ciudat" ca se termina.

"Urzeala Tronurilor" a devenit serialul cel mai premiat din istoria televiziunii cu 38 de premii Emmy, succes pe care actorii Jacob Anderson si Daniel Portman, interpreti ai personajelor Grey Worm si respectiv Podrick Payne in fictiune, considera ca se datoreaza faptului ca ofera absolut totul ceea se se asteapta de la o productie de televiziune.

"Trateaza teme politice, relatii sociale si de familie, cu accente dramatice dar si cu umor, pentru ca lumea fictiunii se intrepatrunde cu realitatea, reflectand situatii reale si oneste ale fiintei umane", au conchis ei.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Urzeala Tronurilor serie noua , #vedete straine