Vedete care au renuntat la o cariera impresionanta la Hollywood (Galerie foto)

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 08:19
8893 citiri
Vedete care au renuntat la o cariera impresionanta la Hollywood (Galerie foto)
Foto: OK3

A fi un star la Hollywood pare un vis pentru oricine. Sau nu. Unele persoane au ales sa urmeze cursul unei vieti in afara luminii reflectoarelor dupa ce abia incepusera sa simta gustul celebritatii.

Pe Gene Hackman il cunoaste toata lumea, mai ales ca actorul a castigat doua Oscaruri, trei Globuri de Aur si doua Bafta, dar aceste recompense nu l-au satisfacut pe deplin si acum cativa ani s-a decis sa se retraga din lumea filmului. Apoi el a scris trei carti istorice, alaturi de arheologul Daniel Lenihan, iar in 2013 a lansat primul sau roman, arata The Richest.

Foto: USA Today

Vedete care s-au lansat la varsta la care altii mai cred in Mos Craciun (Galerie foto)

Pe Lark Voorhies aproape toata lumea o cunoaste drept Lisa Turtle din "Saved by the Bell". Acela a fost rolul care a facut-o celebra. Apoi, Lark a decis sa se retraga si sa isi dedice timpul picturii. Ea scrie si carti, iar din cand in cand se ocupa cu muzica.

Foto: Ace Showbiz

Geena Davis este o femeie cu o multime de talente, printre care si actoria, dar care se pare ca nu a fost pe placul sau foarte mult, pentru ca a renuntat la aceasta cariera pentru a deveni activista cu norma intreaga. Ea a infiintat Geena Davis Institute on Gender in Media, care se concentreaza pe cresterea prezentei femeilor in mass-media.

Foto: The Wrap

Cum s-au schimbat vedetele de-a lungul timpului (Galerie foto)

Jonathan Bennett a devenit cunoscut dupa ce a jucat in "Mean Girls" si o multime de fete visau sa ii ajunga iubita. Insa el a renuntat la tot pentru a fi instructor de fitness. "Am avut mereu o pasiune pentru fitness, iar dupa ce mama mea a murit, grupul m-a ajutat sa trec peste", a declarat Bennet, care a participat si la "Dancing with the Stars".

Foto: WT Buzz

Dylan Sprouse a devenit celebru alaturi de fratele sau geaman, Cole, pentru filmul "Big Daddy", dar si serialul "The Suite Life of Zack & Cody", care s-a filmat inca de cand cei doi erau mici. Cand au crescut, amandoi au intrat la New York University. Apoi, Dylan s-a hotarat sa studieze designul pentru jocurile video, in timp ce Cole s-a indreptat catre arheologie. La un moment dat, Dylan a fost recunoscut de catre fani in timp ce muncea intr-un restaurant din New York.

Foto: Idigital Times

Staruri pe care timpul le-a uitat - Neschimbate si dupa peste 20 de ani (Galerie foto)

Jack Gleeson a ajuns cunoscut in toata lumea interpretand personajul Joffrey Baratheon in "Game of Thrones". Dupa ce personajul sau a disparut din serial, Jack Gleeson a anuntat ca renunta la actorie pentru a urma o cariera academica, spunand ca a acceptat proiectul "Game of Thrones" ca sa se distreze pentru o perioada de timp.

Foto: Metro

Kel Mitchell, starul din "Keenan and Kel", a parasit Hollywoodul pentru a se dedica familiei, dar retragerea sa a fost atat de neasteptata si brusca, incat chiar s-a vorbit despre moartea sa, dar lucrurile au fost foarte repede lamurite.

Foto: The Richest

Fotografii de familie ale vedetelor, inainte de celebritate (Galerie foto)

Kevin Jonas a cucerit lumea alaturi de cei doi frati ai sai, Nick si Joe, alaturi de care forma trupa The Jonas Brother. Cei trei au avut o multime de turnee internationale, care au avut mare succes si datorita serialului despre viata lor. In 2009, Kevin s-a casatorit cu Danielle Deleasa si apoi au facut un reality show, "Married to Jonas". La putin timp dupa asta, trupa lor s-a destramat, iar Kevin a renuntat la actorie, nu insa inainte sa apara si in "The Real Housewives of New Jersey".

Foto: The Richest

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#vedete Hollywood retragere, #actori retragere Hollywood, #actori retragere neasteptata , #vedete straine