Vedete cu un corp fabulos la peste 40 de ani - Iata-le dezinhibate, la plaja (Galerie foto)

Duminica, 01 Februarie 2015, ora 09:41
36976 citiri
Vedete cu un corp fabulos la peste 40 de ani - Iata-le dezinhibate, la plaja (Galerie foto)
Foto: Abaca/AKM-GSI

40 de ani este, pana la urma, floarea vietii. Daca pentru cei foarte tineri e o varsta greu de imaginat, pentru cei care traverseaza varsta mijlocie sau care sunt in a doua tinerete, aceasta varsta e magica.

E o varsta la care, dupa cum ne arata multe figuri celebre de la Hollywood, iti poti stapani cu brio corpul si-l poti etala in toata splendoarea lui chiar in bikini.

Multe dintre marile vedete ale momentului au trecut pragul numit 40. Desi, in anumite cazuri schimbarile sunt vizibile, in altele e chiar vorba de o renastere, dupa cum arata fotografiile postate de E!News.

Modelul suedez Victoria Silvstedt (foto) e poate cel mai bun exemplu ca nu trebuie sa te temi de "40", daca inca nu l-ai bifat.

Actrita Gwyneth Paltrow, mama a doi copii, care s-a despartit anul trecut de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, arata fabulos la 42 de ani, insa e drept ca "viata sanatoasa" e pentru ea o prioritate.

Foto: Rocstar/FAMEFLYNET PICTURES

Fostul model Heidi Klum este, la 41 de ani, o prezenta incendiara pe plaja.

Foto: Foto: Rocstar/FAMEFLYNET PICTURES

Modelul Naomi Campbell, ajuns la varsta de 44 de ani, poate oricand sa eclipseze colege de breasla cu mult mai tinere.

Foto: GADE/AKM-GSI

Brooke Shields, care de o viata e pe marele ecran, a fost fotografiata recent, la 49 de ani, pe o plaja din Mexic. Nu prea i se pot reprosa multe.

Foto: Sophie Fritz/startraksphoto.com

Sotia lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, mama a doi copii, are mare grija de corpul ei, iar asta se vede. Actrita si cantareata in varsta de 42 de ani a fost fotografiata recent in Hawaii, iar pe plaja pare sa se simta in elementul ei.

Foto: Splash News

De altfel, vedeta e convinsa ca devenim "mai buni" pe masura ce inaintam in ani.

Foto: DaGreenTeam/Splash News

Modelul Kate Moss a petrecut chiar si revelionul pe plaja, in Brazilia, impreuna cu familia sa. Judecand dupa cum arata, intelegi de ce a fost aleasa intr-o editie Playboy de sarbatoare.

Foto: GADE/AKM-GSI

La 42 de ani, Brooke Burke-Charvet are un corp cat se poate de armonios, pe care fanii i-l pot admira adesea pe plajele din Malibu.

Foto: Michael Simon/startraksphoto.com

51 de ani, cu trei fete in floarea varstei si arata asa! E vorba despre Demi Moore, fosta sotie a lui Bruce Willis, parasita de Ashton Kutcher pentru o femeie mult mai tanara.

Foto: MiamiPIXX/FAMEFLYNET

Jennifer Aniston ii e datoare publicului ei, foarte numeros de altfel, si nu se dezminte. La 44 de ani nu e foarte diferita de felul in care arata in "Friends".

Foto: Premiere/4CRNS/FAMEFLYNET

Courteney Cox, colega sa din "Friends", e la inceput de drum, cu un nou barbat. La 49 de ani, sa iei totul de la capat pare usor, in cazul ei. A aparea pe plaja, de exemplu, intr-un costum din doua piese, e floare la ureche.

Foto: AKM-GSI

Courteney Cox (Monica din Friends): 50 de ani batuti pe muchie si arata fabulos in bikini (Foto)

Halle Berry, una dintre actritele care se pot mandri si cu un Oscar, e la inaltime indiferent de locul in care se afla. Pe plaja, atrage toate privirile, chiar si la 47 de ani. Categoric e inca o fata Bond!

Foto: Merino/INFphoto.com

Denise Richards, actrita, una dintre fostele sotii ale lui Charlie Sheen, isi poate etala corpul fara teama pe plaja si la 42 de ani. In cazul ei, Pilates e secretul.

Foto: Clark Samuels/startraksphoto.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#vedete costum baie, #actrite 40 ani plaja poze, #Demi Moore plaja poze, #Jennifer Aniston costum baie, #celebritati plaja poze , #vedete straine