Vedete mari iubitoare de animale (Galerie foto)

Marti, 01 Mai 2012, ora 13:48
4676 citiri
Vedete mari iubitoare de animale (Galerie foto)

Vedetele au o multime de facilitati si lucruri care sa le bucure, dar de multe ori ele se simt cel mai bine atunci cand pot sa isi plimbe cateii prin parc, ca orice alt om de rand.

In afara de bani si faima, recunostinta din privirea unui animal le face sa li se inmoaie sufletul. Iata cateva dintre celebritatile care tin foarte mult la cateii lor si la animale in general, potrivit PeoplePets.com:

Alanis Morissette este foarte bucuroasa sa isi plimbe cei 3 catei pe o strada din Brentwood, California.

Desi nu are propriul catel, Rooney Mara ii zambeste unui mic trecator in tmpul unei pauze de la filmarile pentru The Bitter Pill.

Amanda Seyfried are de ce sa zambeasca, pentru ca merge pe strada alaturi de unul dintre masculii ei preferati, ciobanescul australian Finn, dupa ce au fost impreuna la o repriza de cumparaturi prin Beverly Hills.

Actorul John Cusack si colegii lui de platou din "The Raven" au avut parte de un corb adevarat in timpul unei vizionari speciale a filmului din L.A.

Holly Madison strange cu duiosie in brate unul dintre concurentii unei competitii realizate special pentru o strangere de fonduri in Las Vegas.

Miley Cirus isi plimba micutul husky pe strazile din California intr-o zi insorita, ea alergand frecvent alaturi de prietenul ei necuvantator, pentru a se mentine in forma maxima.

Jennie Garth le-a luat celor doua fete al ei o jucarie de catel, pe care acum il plimba impreuna.

Inainte de aparitia pe lume a copilului, Stephen Moyer se bucura de putin timp singur, cu placa de skateboard in mana si amicul sau maroniu in dreapta.

Buldogul Zorro este in elementul lui in bratele lui Kris Allen, aparand chiar si pe coperta celui mai nou album al artistului.

Tori Spelig isi saluta un admirator blanos in timpul unui festival din Los Angeles.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete animale companie, #vedete iubitoare animale, #vedete caini , #vedete straine