Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vedete pe care Ziua Indragostitilor le-a prins cu "inima zdrobita"

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 10:20
3999 citiri
Vedete pe care Ziua Indragostitilor le-a prins cu "inima zdrobita"

Valentine's Day a trecut pentru multi la fel ca oricare alta dintre zilele cenusii ale lui februarie.

Dintre acestia, unii contesta sarbatoarea, altora le este indiferenta, altii pur si simplu nu si-au gasit jumatatea sau tocmai trec prin perioada grea a unei despartiri. Pentru cei din urma, o mica consolare: se intampla si "la case mai mari".

Kristen Stewart , 22 de ani, se numara printre vedetele care au in aceasta perioada "inima zdrobita". La inceputul anului, Robert Pattinson, 26 de ani, i-a dat de inteles ca, desi s-au impacat dupa scandalul infidelitatii, nu mai poate avea incredere in ea ca inainte. Plecarea actorului in Australia, pentru filmarile la o noua pelicula, a pus intre cei doi o distanta care pentru Kristen este sinonima cu incertitudinea.

Dezvaluirile apropiatilor, potrivit carora tanara actrita ar face orice sa se impace cu iubitul sau, au sensibilizat publicul, care prin intermediul presei, i-a transmis lui Robert Pattinson ca frumoasa Kristen nu merita sa fie uitata de Valentine's Day, aflam din Hollywoodlife.

Anul acesta, Justin Bieber , 18 ani, nu s-a mai bucurat de Ziua Indragostitilor de prezenta Selenei Gomez, de care s-a despartit de ceva timp.

Tanarul cantaret, care a declarat anterior intr-un interviu "ca nu trece prin cea mai fericita perioada din viata sa", a postat pe Twitter un mesaj prin care le-a urat fanilor sarbatoare frumoasa de Valentine's Day, multumindu-le pentru suportul moral pe care l-a primit din partea lor, potrivit Perez Hilton .

Despartita de Jason Trawick in urma de o luna, pe Britney Spears a prins-o anul acesta Ziua Indragostitilor intr-o postura pe care nu agreeaza deloc, si anume aceea de celibatara.

Pentru a se "mentine pe linia de plutire" in urma acestei despartiri, apropiatii vedetei au marturisit ca aceasta a inceput sa caute iubirea online. Sub protectia anonimatului, cantareata de 31 de ani, apeleaza la diverse site-uri de intalniri pentru a discuta cu barbati, nesimtindu-se insa pregatita sa treaca la etapa intalnirilor, aflam din 7sur7.be.

Nu stim daca pentru Johnny Depp , 14 februarie are vreo semnificatie aparte, cert este si actorul de 49 de ani s-a numarat anul acesta printre cei care nu au avut motiv pentru a sarbatori. Dupa despartirea din vara trecuta de Vanessa Paradis, actorul de 49 de ani, a trait o frumoasa idila alaturi de Amber Heard, 26 de ani. Insa aceasta l-a parasit pentru ... o femeie, lasandu-l cu "inima zdrobita".

Potrivit apropiatilor, impactul acestei tradari a fost dur pentru Johnny Depp, deoarece "era convins ca gasise in Amber Heard un suflet pereche", aflam din Closermag.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#despartiri vedete 2013, #vedete singure Valentine s Day, #Britney Spears site intalniri, #Johnny Depp inima zdrobita, #Kristen Stewart despartire Robert Pattinson, #Justin Bieber mesaj Ziua Indragostitilor , #vedete straine