Vedetele si momentele lor penibile (Galerie foto&Video)

Sambata, 15 Noiembrie 2014, ora 09:27
13633 citiri
Vedetele si momentele lor penibile (Galerie foto&Video)
Foto: Daily News

Atunci cand esti vedeta si toate camerele de fotografiat si de filmat sunt atintite asupra ta tot ce iti doresti este sa nu te impiedici sau sa nu ti se intample ceva care te-ar putea aduce pe primele pagini ale ziarelor, dar nu intr-un sens bun. Ei bine, asta chiar s-a intamplat catorva celebritati.

In timp ce statea de vorba cu Steve Carell la premiera unui film, o parte din rochia lui Jennifer Garner s-a agatat, lasand la vedere lenejeria intima a actritei, arata US Magazine.

Foto: Splash News

Nicki Minaj a aparut pe scena la Video Music Awards intr-un mod unic: imbracata doar pe jumatate, pentru ca nu a avut timp sa isi inchida rochia pana sus. Asa ca artista a cantat tinand cu mana partea de sus a rochiei.

Foto: Kevin Mazur

Nicki Minaj, imbracata doar pe jumatate la premiile MTV (Video)

Momente jenante de care au avut parte celebritatile in public (Galerie foto&Video)

Miranda Kerr a purtat o rochie extraordinara la premiera "Mademoiselle C" in 2013, dar nu a tinut cont ca la un moment dat poate va fi nevoita sa isi ridice mainile, ceea ce s-a si intamplat, lasandu-si la vedere sanii.

Foto: AKM-GSI

Katherine Heigl, actrita cunoscuta si pentru rolul din "Anatomia lui Grey", a avut parte de un moment penibil cand, in 2010, i s-a inmanat premiul pentru Femeia Anului din partea ShoWest. Una dintre bretelele rochiei i s-a rupt chiar pe scena.

Foto: Daily News

Si Emma Watson si-a lasat lenjeria intima la vedere, in 2009, in momentul in care a avut probleme cu tinuta. "Cel putin eu port lenjerie de corp", a spus actrita in emisiunea lui David Letterman.

Foto: WireImage

Jennifer Lawrence, o revelatie a ultimilor ani, a avut si ea parte de un astfel de moment in 2013 la premiile SAG cand a lasat la vedere mai mult decat ar fi dorit. Din cauza emotiilor si a aglomeratiei actrita a reusit sa le arate celor din jur partea transparenta a rochiei sale.

Video: Youtube

Vantul nu a fost niciodata un prieten bun al lui Lindsay Lohan. In fotografia de mai jos tot din aceasta cauza actrita a aratat publicului ca poarta lenjerie de culoare neagra.

Foto: PA

Se spune uneori ca cineva te trateaza cu fundul. Asa a facut si Jessica Simpson, dar la propriu, nu la figurat. Ea a fost nevoita sa ia o pauza de la spectacol din cauza ca vantul era prea puternic.

Foto: WireImage

Actrita Sharon Stone este mandra de corpul tau si poate de aceea il expune uneori ori atat de mult. Vedeta din "Basic Instinct" a lasat mut publicul cand s-a afisat in rochia neagra transparenta la o petrecere organizata de o fundatie.

Foto: WireImage

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vedete momente penibile public, #vedete momente jenante, #celebritati momente jenante , #vedete straine