VIDEO Autoritatile din Suedia vor sa construiasca un spatiu memorial dedicat DJ-ului Avicii

Sambata, 13 Februarie 2021, ora 03:04
3915 citiri
VIDEO Autoritatile din Suedia vor sa construiasca un spatiu memorial dedicat DJ-ului Avicii
Tim Bergling, cu numele de scena Avicii, a murit la varsta de 28 de ani FOTO Hepta

Un spatiu memorial dedicat DJ-ului suedez Avicii, decedat in 2018 la varsta de 28 de ani, ar putea fi amenajat in orasul Stockholm, potrivit unui anunt facut joi de politicienii locali, informeaza DPA.

Situl memorial va fi un spatiu in care vizitatorii vor putea sa se odihneasca pentru o vreme si sa mediteze pentru a-si regasi linistea si pacea sufleteasca. De asemenea, noul spatiu "va aduce un omagiu acelora care ne-au parasit mult prea devreme din cauza afectiunilor mintale", a declarat Andrea Hedin, presedinta consiliului local din districtul Ostermalm, care urmeaza sa avizeze proiectul.

Andrea Hedin, membra a Partidului Moderat, o formatiune cu opinii conservatoare, a mai spus ca este importanta eliminarea din societate a stigmatului asociat bolilor mintale in randul tinerilor.

DJ-ul Avicii, al carui nume real era Tim Bergling, a murit in Oman, in aprilie 2018, la varsta de 28 de ani.

Viitorul spatiu memorial va fi amplasat in districtul Ostermalm, unde fostul muzician s-a nascut, si-a petrecut copilaria si a mers la scoala.

Tatal lui, Klas Bergling, a spus ca familia sa este "bucuroasa si recunoscatoare pentru decizia de a infiinta un sit memorial pentru Tim".

DJ-ul Avicii a devenit celebru gratie unor piese precum "Levels", "Sunshine" si "Wake Me Up". Artistul suedez renuntase la turnee si la concerte live in 2016, dar a continuat sa inregistreze muzica si sa lucreze ca producator muzical.

Parintii lui au creat o fundatie dedicata sprijinirii organizatiilor care se bazeaza pe cercetari stiintifice pentru a determina si preveni cauzele sinuciderilor, in special in randul persoanelor tinere.

Mai puteti citi:

Eveniment Quarterly Report

Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Toți aleșii PSD de Vaslui sunt legați într-un fel sau altul de fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu, fiind realeși în Parlament de mai multe ori, chiar dacă...
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
USR are un nou viceprimar în Sectorul 2. Cine este Andrei Panaitescu
Reprezentanţii filialei USR Bucureşti au anunţat că, la şedinţa Consiliului Local Sectorului 2 de miercuri, 27 septembrie, a fost ales în funcţia de viceprimar consilierul local din partea...
#Tim Bergling, #avicii moarte, #monument avicii, #monument avicii stockholm , #vedete straine