VIDEO Filmul ''The Marksman'', cu Liam Neeson, a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american

Marti, 19 Ianuarie 2021, ora 02:30
7283 citiri
VIDEO Filmul ''The Marksman'', cu Liam Neeson, a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american
Foto: Facebook/ Katheryn Winnick

Filmul "The Marksman", un thriller de actiune produs de compania Open Road, a debutat pe primul loc in box-office-ul nord-american cu incasari de 3,2 milioane de dolari obtinute din 1.975 de cinematografe de vineri pana duminica, potrivit datelor publicate de Comscore, informeaza Xinhua.

Regizat de Robert Lorenz si avandu-l in rolul principal pe actorul Liam Neeson, acest lungmetraj prezinta povestea unui fermier american din Arizona care ajuta un baiat de 11 ani sa evadeze dintr-un cartel mexican al traficantilor de droguri.

"The Marksman" este al doilea film cu Liam Neeson lansat de Open Road in timpul pandemiei de COVID-19 dupa "Honest Thief", care a avut premiera in octombrie si s-a mentinut pe primul loc in box-office-ul nord-american timp de doua saptamani.

Potrivit companiei Comscore, doar 37% din cinematografele din America de Nord sunt in prezent deschise.

Filmul "Wonder Woman 1984", produs de Warner Bros., a coborat pe locul al doilea in cea de-a patra saptamana de proiectii, cu incasari de 2,6 milioane de dolari obtinute din 2.201 de cinematografe. Box-office-ul sau nord-american a ajuns la 35,8 milioane de dolari, iar box-office-ul sau global a urcat la 141,7 milioane de dolari.

Realizat cu un buget de productie estimat la 200 de milioane de dolari, acest film reprezinta o continuare a peliculei "Wonder Woman" din 2017. Cu Patty Jenkins revenita in calitate de regizoare si cu actrita Gal Gadot care si-a reluat rolul din productia originala, noul film prezinta aventurile personajului Diana Prince, care se lupta cu doi inamici periculosi in timpul Razboiului Rece.

Comedia de animatie "The Croods: A New Age", a coborat pe pozitia a treia, cu incasari de 2,04 milioane de dolari obtinute din 1.855 de cinematografe in cel de-al optulea weekend de proiectii. Box-office-ul sau nord-american este de 39,2 milioane de dolari, iar cel mondial de 134,8 milioane de dolari.

Acest film, ce marcheaza debutul in lungmetraj al regizorului Joel Crawford, a avut un buget de productie de 65 de milioane de dolari si beneficiaza de colaborarea unor actori celebri pentru asigurarea vocilor personajelor sale, precum Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone si Ryan Reynolds.

Pelicula, o continuare a filmului "The Croods" din 2013, prezinta povestea familiei preistorice Crood, aflata in cautarea unui loc mai sigur in care doreste sa se stabileasca si ai carei membri se intalnesc cu cei ai unei alte familii, care este mult mai bine plasata pe scara evolutiei sociale.

Drama "News of the World", produsa de Universal Pictures, a pierdut o pozitie si a coborat pe locul al patrulea cu incasari de 1,05 milioane de dolari obtinute in cel de-al patrulea weekend al sau de proiectii in America de Nord. Box-office-ul sau nord-american a ajuns la 8,7 milioane de dolari.

Regizat de Paul Greengrass si avandu-i in rolurile principale pe Tom Hanks si Helena Zengel, filmul are la baza bestsellerul omonim publicat in 2016 de Paulette Jiles. Protagonistul sau, capitanul Jefferson Kyle Kidd, un barbat vaduv si veteran al Razboiului Civil, trebuie sa returneze o fetita de 10 ani, care a fost crescuta de amerindieni inca de cand era bebelus, membrilor supravietuitori ai familiei acesteia. In timp ce calatoresc sute de kilometri prin salbaticia nemiloasa, ei se confrunta cu o serie de provocari uriase, atat umane cat si naturale, in incercarea lor de a gasi un loc pe care sa il numeasca "acasa".

Filmul "Monster Hunter" a coborat pe locul al cincilea, cu incasari de 920.000 de dolari. "Monster Hunter", un film fantasy si de actiune regizat de Paul W.S. Anderson, o are ca protagonista pe sotia cineastului britanic, actrita Milla Jovovich, devenita celebra gratie rolurilor interpretate in franciza "Resident Evil" si in alte pelicule SF.

Acest film, bazat pe seria omonima de jocuri video lansate de Capcom, prezinta povestea unui grup de soldati de elita, condusi de Captain Artemis, rol interpretat de Milla Jovovich. Atunci cand o neasteptata furtuna de nisip obliga acea unitate militara sa se refugieze intr-o lume populata cu monstri periculosi si puternici, soldatii sunt obligati sa lupte pentru supravietuire intr-o batalie disperata.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#The Marksman, #The Marksman film, #The Marksman top , #vedete straine