Vocea unuia dintre cei mai mari artisti s-a schimbat dupa tratamentul pentru cancer

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 19:12
5738 citiri
Vocea unuia dintre cei mai mari artisti s-a schimbat dupa tratamentul pentru cancer
Foto: Twitter/Rod Stewart

Daca ti se pare ca vocea lui Rod Stewart nu mai suna la fel, nu te inseli. Artistul insusi a recunoscut ca aceasta e mai joasa, in urma unui tratament.

Rod Stewart, in varsta de 70 de ani, a fost suspect de cancer la tiroida, in 2001, primind si tratament in acest sens, moment din care vocea i-a coborat cu o octava, a declarat el, conform ContactMusic. Din fericire, a fost vorba despre o tumoare benigna, insa tratamentul isi facuse deja efectul in ceea ce priveste vocea.

Ce-a contat cel mai mult pentru artist a fost faptul ca a putut sa cante in continuare. In plus, nu sunt putini cei care ii apreciaza si mai mult vocea din prezent, considerand-o mai "profunda".

"A fost benigna (timoarea - n. red.), dar a fost o perioada in care m-am speriat. Nu am putut canta timp de trei saptamani - unii cred ca asta e ceva bun. Insa vocea s-a intors, chiar daca e cu o octava mai jos, asa ca acum cant mai jos decat eram obisnuit", a declarat artistul.

Rod Stewart urmeaza sa mai lanseze un album in 23 octombrie, "Another Country".

Intr-un interviu pentru ITV, artistul s-a declarat fan al unor cantareti ai prezentului, cum e Taylor Swift. Lasand la o parte calitatile sale muzicale, Stewart e de parere ca Swift e o tanara curajoasa, desteapta, ce ar face bine sa vorbeasca public mai des pe teme ce tin de actualitate - poate chiar si despre criza din Grecia -, asa cum a procedat recent postand o scrisoare deschisa pentru Apple.

Taylor Swift castiga un razboi cu Apple: Nu va cerem iPhone-uri gratuite!

Aceasta a refuzat sa puna dispozitie piesele sale companiei, care testeaza un nou serviciu. Timp de trei luni, clientii serviciului au gratuitate, insa tot in aceasta perioada, artistii, compozitorii si producatorii nu primesc bani de pe urma creatiilor lor.

Intrebat daca i-ar placea o colaborare cu ea, Rod Stewart a raspuns: "Nu cred ca i-ar placea sa cante cu cei ca mine, sunt prea batran pentru ea".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Rod Stewart coborat joce tratament, #Rod Stewart voce schimbata tratament cancer, #Rodd Stweart cancer tiroida , #vedete straine