Mofturi de vedeta (Galerie foto)

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 07:02
3779 citiri
Mofturi de vedeta (Galerie foto)
Foto: businessinsider

Celebritatile ies deseori in evidenta prin lejeritatea cu care arunca bani pentru a-si indeplini diverse mofturi. Chiar si in lumea lor despre unele se spune ca exagereaza, cheltuind sume imposibil de imaginat pentru restul lumii pe diverse obiecte si servicii de lux.

Potrivit Business Insider, iata cateva exemple in acest sens:

1. Ashton Kutcher a platit 200.000 de dolari pentru o calatorie in spatiu

Actorul Ashton Kutcher, fostul sot al lui Demi Moore, a platit deja 200.000 de dolari pentru a-si asigura un loc intr-una din calatoriile in spatiu care vor fi facute cel mai probabil incepand cu 2013, la bordul navei Virgin Galactic, companie detinuta de miliardarul Richard Branson.

2. Avionul lui Donald Trump are obiecte placate cu aur

Omul de afaceri american Donald Trump si-a renovat Boeingul 757 pe care l-a cumparat de la Paul Allen, cofondator al companiei Microsoft, astfel ca aparatul a ajuns sa coste 100 de milioane de dolari. Acesta include centuri de siguranta placate cu aur, robinete placate cu acelasi metal pretios si motoare Rolls Royce.

3. George Lucas are propria brigada de pompieri

Celebrul producator si regizor George Lucas, care a fost foarte apreciat pentru seriile de filme "Razboiul Stelelor" si "Indiana Jones", nu doar ca a dat 100 de milioane de dolari pe o ferma din Nicasio, California, dar si-a angajat si propria brigata de pompieri (12), cu norma intreaga. In plus, si-a cumparat si doua autospeciale pentru stingerea unor eventuale incendii.

4. Jennifer Aniston chletuieste anual circa 140.000 de dolari pe tratamente de infrumusetare

Actrita Jennifer Aniston cheltuieste anual cam 141.000 de dolari pe tratamente de infrumusetare, printre acestea numarandu-se inclusiv cursuri private de yoga. De asemenea, scoate din buzunar saptamanal cel putin 385 de dolari pe produse alimentare semipreparate, aprobate de un dietetician.

5. O parte din costumul de Halloween al lui Justin Bieber a costat 5.000 de dolari

Pentru o parte din costumatia de Halloween din 2011, unde s-a folosit si aur, tanarul cantaret Justin Bieber a dat unui bijutier 5.000 de dolari.

6. Rachel Hunter a dat 15.000 de dolari pentru a lua o casa cainilor ei

Actrita Rachel Hunter, fosta sotie a cantaretului Rod Stewart, a dat 15.000 de dolari pentru a cumpara cainilor ei o casa. Aceasta este special creata pentru astfel de patrupede si este realizata in stil mediteranean.

7. Beyonce a dat 100.000 de dolari pe un costum

Pentru costumul cu care a aparut la editia din 2007 a BET Awards, sotia lui Jay-Z a dat 100.000 de dolari. Acesta contine si aur si a fost realizat de casa de moda Balenciaga.

In plus, si fetita acestui cuplu este foarte rasfatata. Ea a primit, spre exemplu, o cadita acoperita cu cristale Swarovski, in valoare de 5.200 de dolari, de la Kelly Rowland.

8. Victoria Beckham a dat peste 35.000 de dolari pe un telefon placat cu aur

Sotia fosbalistului David Beckham, fosta componenta a trupei Spice Girls, de succes in anii '90, a cheltuit 35.998 de dolari pe un telefon acoperit cu aur de 24 de karate.

9. Fata lui Tom Cruise a primit a geanta de 850 de dolari

Desi merge inca la gradinitia, Suri Cruise, fata actorilor Tom Cruise si Katie Holmes, a primit de la mama ei o geanta de firma, in valoare de 850 de dolari, care sa fie in ton cu restul hainelor sale.

10. Kim Basinger a dat 20 de milioane de dolari pe un orasel

Fosta sotie a actorului Alec Baldwin a cumparat un mic oras din nord-estul Georgiei, in 1989, cu 20 de milioane de dolari, cu scopul de a-l transforma intr-un studio de productie, un parc tematic si mai multe alte atractii turistice. Actrita nu a reusit insa sa realizeze aceste lucruri deoarece putin mai tarziu a fost nevoita sa declare falimentul si sa vanda orasul pentru doar un milion de dolari.

11. Bono a dat 1.700 de dolari pentru siguranta palariei sale

Doar pentru a se asigura ca palaria lui ajunge cu bine din Anglia in Italia, solistul trupei U2 a platit 1.700 de dolari, in 2005. El si-a trimis palaria "sa zboare" la prima clasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#mofturi vedete, #lux vedete, #pretentii exagerate vedete, #cheltuieli celebritati, #vedete excentrice , #vip