Pretentii... de vedete (Galerie foto)

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 18:20
4626 citiri
Pretentii... de vedete (Galerie foto)
Foto: businessinsider

Unele vedete de talie mondiala nu cer mare lucru organizatorilor de concerte, dar altele au niste pretentii exagerate, cum ar fi limuzina neagra, dar fara scaune din piele, draperii albastre sau negre, un covoras de plus cu imprimeu animal (de leopard sau ghepard), hortensii albe si purpurii, trandafiri si bujori rosii si albi.

Business Insider a descoperit care sunt cerintele unor vedete, unele dintre acestea fiind de-a dreptul ridicole.

1. Beyonce

Vedeta vrea, printre altele, ca apartamentul in care este cazata sa aiba o temperatura constanta de 26 de grade, o masa mare acoperita cu fata de masa alba pentru livrarea preparatelor culinare, patru prosoape in baie, albe si de firma (doua pentru fata si doua pentru corp), lumanari cu parfum de trandafir, carne de pasare (picioare, aripi si piept) condimentata cu usturoi proaspat si ardei cayenne, broccoli la aburi, fasole verde usor condimentata si spanac gatit tot la aburi.

Totodata, Beyonce cere deoar Pepsi, din pricina contractului pe care il are.

2. Adele

Cantareata in varsta de 23 de ani cere de regula urmatoarele lucruri: 12 sticle mici cu apa plata la temperatura camerei, un ibric electric pentru a fierba apa, 6 cesti pentru ceai - noi, spalate si uscate, 6 lingurite din metal, 2 borcanele cu miere, o sticla cu vin rosu de foarte buna calitate, mai multe tipuri de guma de mestecat, un pachet de tigari Marlboro light si o bricheta, fructe ca banane, mere, struguri, fructe de padure, dar nu citrice, si o farfurie mica cu sandvisuri asortate, proaspete, impachetate individual. Acestea nu trebuie sa contina rosii, otet, chili sau citrice.

3. Rihanna

Cantareata originara din Barbados vrea draperii albastre sau negre, un covoras de plus cu imprimeu animal (de leopard sau ghepard), care trebuie sa fie curat deoarece ii place sa mearga desculta pe el, o lumina adecvata pentru relaxare, un umidificator de camera si doua vaze transparente, patrate, cu lalele albe in ele, fara plante ornamentale verzi (daca nu pot fi gasite lalele albe vrea crini albi sau frezii albe).

4. Justin Bieber

Toate camerele in care sta tanarul cantaret trebuie sa aiba o temperatura cuprinsa intre 20 si 24 de grade. In plus, vrea doua cutii de apa, doua de Cola, alte doua de Cola dietetica, toate la gheata, masa de calcat si fier de calcat profesional, mancaruri proaspete si acoperite intr-o folie de plastic, o oala sub presiune de calitate, un filtru de aer.

5. Katy Perry

Cantareata care s-a despartit relativ recent de Russel Brand vrea aranjamente florale cu flori roz, proaspete, hortensii albe si purpurii, trandafiri si bujori rosii si albi, o cutie cu servetele de bebelus, 6 sticle cu apa vitaminizata, un bol cu fructe proaspete si organice (mere, banane, portocale si struguri), un platou cu cruditati proaspete - castraveti, broccoli, morcovi, telina, conopida, un borcan cu sos salsa, capsuni congelate, doua sticle cu Santa Margarita Pinot Grigio, un borcan cu miere de calitate, paie de plastic pentru baut.

6. Taylor Swift

Tanara cantareata de muzica country vrea, pe langa mancarea de la un renumit lant de restaurante fast-food, daca ajunge inainte de 11 dimineata, si un bax de 12 cutii cu bere Corona, un bax cu 12 cutii cu bere New Castle, macaroane cu branza, unt, un anumit suc de struguri, un avocado, opt cutii de Red Bull.

7. Paul McCartney

La Paul McCartney toate luminile trebuie sa fie cu halogen si sa aiba un dispozitiv de reducere a intensitatii, iar materialele din preajma lui trebuie sa nu fie de origine animala - fara piele sau blana.

Accepta doar materiale ca bumbac, denim, velur, mobila fara imprimeuri animale, vrea limuzina neagra, dar fara scaune din piele, plante ornamentale mari, dar nu copaci, un aranjament mare cu crini albi, cu multe plante ornamentale verzi, un alt aranjament cu trandafiri roz si albi, un aranjament cu frezii de culori diferite, 20 de duzini de prosoape.

8. Mariah Carey

Pentru Mariah fiecare camera trebuie sa aiba draperii, cele negre fiind preferate, usa de la intrare trebuie sa se deschida in sufragerie, nu in camera de imbracat, temperatura ar trebui sa fie in jur de 24 de grade.

De asemenea, vrea trei canapele fara modele incarcate - crem, gri, negre, roz inchis, 12 sticle cu apa la un litru, 3 sticle de Chardonnay, 12 Cola, 12 Cola dietetice, 12 bauturi proteice cu aroma de vanilie, 6 pahare pentru vin rosu si alte 6 pentru vin alb, lumanari cu aroma de vanilie, doua vaze cu trandafiri, pui fript, cald, 3 lamai, miere, guma de mestecat fara zahar.

9. Lady Gaga

Extravaganta cantareata cere de obicei doua sticle de vin alb cu deschizator, un pachet cu paie pentru baut, 4 lumanari neparfumate, umidificator, 3 ventilatoare, ibric pentru ceai, ghimbir organic, ceai de lamaie, miere, 4 cutii cu Red Bull light, guacamole, hot-dog-uri, o farfurie cu branza, pe gheata, biscuiti din cereale integrale si fructe proaspete.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#pretentii vedete, #pretentii exagerate vedete, #pretentii celebritati concerte, #pretentii vedete concerte, #mofturi vedete , #vip