Reacția primarului pro-rus din Chișinău după ce Constanța a anulat evenimentul de „înfrățire”: „De Paște, ouăle se vopsesc dacă ele există”
Vergil Chitac / stiri Vergil Chitac
Primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, a reacționat după ce primarul Constanței, Vergil Chițac, a anulat evenimentul de înfrățire a celor două municipii la doar câteva ore după ce l-a anunțat. „Amiralul a capitulat sub presiuni și frustrări personale!”, a scris primarul moldovean. „Amiralul a capitulat sub ...
Cum a gestionat primarul Constanței cererile de ajutor venite din Ucraina: ”Am redirecționat mail-urile”
Luni, 28 Februarie 2022, ora 16:10 - Cum a gestionat primarul Constanței cererile de ajutor venite din Ucraina: ”Am redirecționat mail-urile”
Vergil Chitac / stiri Vergil Chitac
Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a afirmat că a primit două e-mailuri de la Odesa în care autorităţile din oraşul din Ucraina cereau ajutoare, în special militare, precizând că le-a...
Constănțenii, luați la rost de primar. „Ne uităm cu invidie la Cluj, la Oradea, dar găsim fel de fel de tertipuri pentru a rămâne agăţaţi de vechile metehne”
Luni, 08 Noiembrie 2021, ora 18:15 - Constănțenii, luați la rost de primar. „Ne uităm cu invidie la Cluj, la Oradea, dar găsim fel de fel de tertipuri pentru a rămâne agăţaţi de vechile metehne”
Vergil Chitac / stiri Vergil Chitac
Primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a declarat luni, 8 noiembrie, că locuitorii din municipiu se uită cu invidie la oraşe precum Cluj Napoca, Oradea sau Timişoara şi apoi se plâng pe...
500 de milioane de euro pentru firma unui apropiat al echipei lui Citu
Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 22:00 - 500 de milioane de euro pentru firma unui apropiat al echipei lui Citu
Vergil Chitac / stiri Vergil Chitac
Guvernul a prezentat miercuri seara, 2 iunie, Programul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Printre proiectele prezentate, la capitolul Energie, o mare parte din cei 1,62 miliarde de euro...
Primaria Constanta nu va investi in luminitele de sarbatori, primarul considerand ca, intr-un an pandemic, "e indecent sa fie risipiti banii"
Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 15:28 - Primaria Constanta nu va investi in luminitele de sarbatori, primarul considerand ca, intr-un an pandemic, "e indecent sa fie risipiti banii"
Vergil Chitac / stiri Vergil Chitac
Primarul municipiului Constanta, Vergil Chitac, a anuntat, vineri, ca municipalitatea nu va investi in acest an in luminitele ornamentale de sarbatori, precizand ca "este indecent ca intr-un an in...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Vergil Chitac, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Chitac Vergil
Chitac Vergil
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Vergil Chitac, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: