De Black Friday iti mobilezi si renovezi casa la cel mai mic pret cu MatHaus

Advertorial
Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 15:13
21601 citiri
De Black Friday iti mobilezi si renovezi casa la cel mai mic pret cu MatHaus

Magazinul de bricolaj Mathaus va desfasura campania de Black Friday in perioada 15 - 17 noiembrie cu reduceri considerabile atat in cele 7 magazine din tara cat si online pe mathaus.ro.

In cele 3 zile de campanie vei putea achizitiona chiar si la jumatate de pret: obiecte de mobilier, scule si unelte sau produse pentru construit si renovat. Oferta completa si cum vei putea cumpara primul, in randurile urmatoare.

Pregateste-ti lista cu tot ce ii lipseste casei tale si analizeaza produsele din timp. In mediul online, pe Mathaus.ro reducerile vor fi active din 14 noiembrie de la ora 21:00 si se vor incheia pe 17 noiembrie la ora 23:59.

Setul de electrocasnice la 899 lei

De exemplu, in timpul campaniei un set de electrocasnice incorporabile de ultima generatie va putea fi achizitionat la pretul de 899 lei. Poti afla mult mai devreme de astfel de oferte daca te abonezi din timp la newsletterul lor pe Mathaus.ro/BlackFriday.

Ce aduce Black Friday la MatHaus?

Retailerul romanesc a mai publicat si o lista cu discounturile la fiecare categorie importanta, dupa cum urmeaza:

- pana la 25% reducere la materiale de constructii si finisaje;

- pana la 53% reducere la scule si unelte;

- pana la 23% reducere la obiectele sanitare;

- pana la 25% reducere la mobilier;

O alta reducere importanta va fi la Bucataria Clara, pretul ei fiind de doar 999 lei cu posibilitatea de a fi platita in rate, fara dobanda. Acest tip de serviciu fiind disponibil la toate produsele din campania de Black Friday.

Bucataria Clara disponibila la 999 lei.

Parte din grupul Arabesque, retailerul MatHaus are capacitatea de a livra produsele comandate oriunde in tara prin flota proprie formata din 1000 de camioane sau prin cele mai mari firme de curierat din Romania.

Cum sa cumperi sa prinzi ofertele inaintea lichidarilor de stoc

Un astfel de eveniment are reputatia epuizarii rapide a stocurilor. Daca urmezi cateva sfaturi, poti achizitiona rapid produsul dorit inainte sa iasa din stoc. Uite cum te poti pregati:

1. Creeaza-ti din timp cont pe site-ul MatHaus.ro. este mai usor sa prinzi reducerile daca achizitionezi online; cu un cont gata creat esti la doar un click distanta de butonul care plaseaza comanda;

2. Adauga produsele la favorite - mergi la tinta, navigheaza pe site inainte de inceperea campaniei si vezi toate produsele de care ai nevoie la tine acasa; adauga-le in lista de favorite si castiga timp cand vei dori sa le achizitionezi de Black Friday;

3. Aboneaza-te la newsletter - vei primi pe e-mail topul ofertelor cu doua ore inainte de startul campaniei de Black Friday

4. Ofera-ti timp si intreaba-te ce ii lipseste casei tale - pentru a nu face cumparaturi sub impulsul de moment, analizeaza ce ai de renovat, reparat sau construit, ce imbunatatiri vrei sa ii aduci casei si nu uita nici de micul tau atelier de mesterit ori de dorinta sotiei de a decora cu o piesa noua de mobilier sau de a schimba un obiect electrocasnic; trece-le pe toate pe lista!

MatHaus face parte din grupul Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii din Romania ce are in spate o experienta de 25 de ani.

Cele 7 magazine de retail MatHaus se afla in Bucuresti, Iasi, Pitesti, Galati, Oradea, Constanta si Craiova si se adreseaza tuturor celor care au de construit, renovat sau mobilat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#MatHaus Black Friday, #reduceri mobila , #reducere