Proiecte de locuinta pliate pe nevoile publicului variat, privind stilul si cheltuielile implicate

Advertorial
Luni, 02 Decembrie 2019, ora 12:45
14041 citiri
Proiecte de locuinta pliate pe nevoile publicului variat, privind stilul si cheltuielile implicate

Oricine viseaza la o casa care sa corespunda intocmai cu dorintele si nevoile personale, daca e posibil implicand un buget cat mai modest. Bineinteles, atunci cand pretentiile sunt ridicate si costurile generate vor fi influentate.

Alegerea unui proiect de casa potrivit se va realiza prin raportare la o varietate de factori. Conteaza in acest sens mai multe aspecte, iar bugetul pe care fiecare este dispus sa il investeasca este in mod definitoriu un punct important de plecare.

Cand dorinta este de a obtine un proiect de casa care sa corespunda cu preferintele celui dispus sa plateasca pentru el, Smart Home Concept este reperul romanilor.

Din pasiune pentru domeniul constructiilor si tot ce prespune acesta, echipa alcatuita din ingineri, arhitecti, experti tehnici cu atestat MLPTL, verificatori si alti specialisti se asigura ca totul corespunde cu cerintele clientilor, normele legale si tot ce tine de siguranta constructiilor.

Fiecare pas din demersul pe care il presupune efectuarea proiectului de casa este insotit de expertiza acesteia.

Viitoarea casa, de la viziune la plan concret

Pentru ca locuinta de vis, respectiv proiectul acesteia sa prinda contur, primul pas este de a transpune ideile in realitate. Astfel incepe colaborarea cu echipa de proiectare, care este la dispozitie pentru a incepe deja demersurile privind locuinta.

Dupa realizarea structurii imaginare a casei, urmeaza a doua etapa. In acest sens, echipa Smart Home Concept propune o serie de planuri deja existente, care corespund cu cerintele fiecarui client in parte. Aunci cand acestea nu sunt in totalitate dupa preferinte, beneficiaza de adaptarile necesare.

Este casa parter o idee buna de locuinta?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul diferit pentru fiecare in parte. Proiectele propuse pe https://www.smarthomeconcept.ro/ sunt concepute pentru o suprafata utila de 156,30 mp si vizeaza camere suficient de spatioase, pentru a asigura confortul deplin al proprietarilor. In functie de nevoi si preferinte, incaperile pot fi compartimentate in asa fel incat sa corespunda intocmai cu asteptarile.

Casa parter este o idee inspirata pentru familiile cu copii, intrucat include 3 dormitoare si 2 bai. La cerere, proiectul poate fi adaptat cu garaj. Exista mai multe detalii cu privire la proiectele de case parter pe site-ul mentionat, de unde se pot informa cei care manifesta interes in acest sens.

Este casa cu mansarda o alternativa mai convenabila?

Pentru cei care doresc sa exploreze spatiul disponibil in deplina lui suprafata, adica si pe inaltime, casa cu mansarda este alegerea potrivita. Modurile in care poate fi folosit spatiul de mansarda pot fi dintre cele mai variate, in functie de planurile pe care le are fiecare.

Poate fi un spatiu de locuit sau o zona de relaxare, una pentru desfasurarea unor activitati diverse si asa mai departe.

Pentru ca acoperisul acestor proiecte este in doua ape cu panta mare, proprietarii au dublu avantaj, casa va avea si mansarda si pod. Deja dimensiunile unui astfel de concept vor fi de proportii mult mai mari. Se pot extinde pana la 5 dormitoare si 3 bai.

Fiecare poate cere arhitectului adaptarea unui proiect special pentru mansarda spre exemplu. Este genul de proiect in care imaginatia poate sa nu cunoasca limite pentru ca se poate adapta intocmai cu nevoile.

Proiectarea casei de vis, mai simpla cu Smart Home Concept

Atunci cand echipa care executa proiectul de casa se adapteaza trendurilor actuale privind acest domeniu, beneficiarii au parte de avantaje multiple.

Spre exemplu, aici plusurile sunt evidentiate de catalogul 3D disponibil pe smarthomeconcept.ro, care reprezinta o reala sursa de inspiratie pentru clientii acestei firme specializate.

Oricine poate vedea cum va arata casa de vis in final cu ajutorul acestora. Practic cum functioneaza lucrurile? Odata selectat proiectul dorit de locuinta, va urma o prezentare in imagini realiste, 3D a acestuia.

Este o varianta moderna si deosebit de eficienta in ceea ce priveste alegerea proiectului potrivit, respectiv adaptarea acestuia acolo unde nu corespunde cu asteptarile sau cu nevoile personale.

Cei care doresc sa afle si mai multe informatii despre ce presupune colaborarea cu Smart Home Concept, care sunt serviciile pe care le pune la dispozitie si in ce sens sunt acestea mai avantajoase decat ceea ce ofera piata la ora actuala pot contacta expertii sau pot accesa site-ul smarthomeconcept.ro pentru a primi raspunsurile dorite.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#proiectare casa, #proiecte locuinta , #proiecte case