Champions League, runda a 4-a: cele mai interesante meciuri de marti si miercuri

Advertorial
Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 17:35
14348 citiri
Champions League, runda a 4-a: cele mai interesante meciuri de marti si miercuri

Week-endul a readus meciurile in campionatele europene, iar acum este randul Ligii Campionilor sa revina cu fotbalul la rang de spectacol. Marti si miercuri (24 si 25 noiembrie) sunt programate partide in Champions League, unde se joaca etapa a 4-a. Se trece astfel la partidele retur, iar tensiunea este tot mai mare pe masura ce clasamentul se contureaza spre forma sa finala. Mai este mult de jucat, inca exista sanse reale de calificare pentru cele mai multe formatii, iar printre echipele care vor sa forteze in a doua parte din faza grupelor se numara si branduri de top in fotbalul european, care au dezamagit la start - de exemplu PSG, Inter Milano sau Real Madrid.

Dinamo Kiev - Barcelona: 24 noiembrie, ora 22:00

In meciul tur, Barcelona a invins cu 2-1 pe Dinamo Kiev, fara sa convinga printr-un joc net superior. Este asadar posibil un rezultat pozitiv pentru gazdele meciului de marti seara, caci Barcelona are oricum maximul de puncte in grupa si nu joaca sub tensiunea rezultatului. Dincolo de acest aspect, catalanii nu sunt intr-o forma excelenta in La Liga, unde au dezamagit frecvent in ultimele runde, asadar nu arata deloc ca o echipa care sa nu poata fi invinsa de un adversar teoretic mai slab, dar mult mai motivat. Mircea Lucescu are posibilitatea unui meci memorabil cu Barcelona, o idee la pariuri online fiind pariul sansa dubla 1X cu o cota foarte buna la Unibet, 2.85.

PSG - RB Leipzig: 24 noiembrie, ora 22:00

Chiar daca erau favoriti in grupa H, francezii nu sunt deloc intr-o pozitie favorabila la jumatatea meciurilor din aceasta faza a competitiei: au 3 puncte din 3 meciuri. PSG, care a jucat finala Champions League, evolueaza acum pe teren propriu si nu isi poate permite alt rezultat decat victoria in fata celor de la Leipzig (locul 2 in grupa, 6 puncte acumulate). Scorul a fost 2-1 in partida tur, francezii putand acum nu doar sa isi ia revansa, ci si sa revitalizeze lupta din grupa. Pentru o cota mai mare decat cea pentru simpla victorie a gazdelor, pasionatii de pariuri pot alege o varianta combinata: Victorie PSG & ambele marcheaza - cota 2.63 la agentia de pariuri online Unibet.

Inter Milano - Real Madrid: 25 noiembrie, ora 22:00

Meciul dintre Inter Milano si Real Madrid nu este un simplu derby al grupei, ci un meci dramatic, unde se joaca pentru evitarea unui dezastru - eliminarea din Liga Campionilor inca din gaza grupelor. Ambele formatii erau considerate favorite in grupa B, iar acum sunt in ipostaza in care ocupa locurile 3 si 4. Pe primele locuri se situeaza Monchengladbach si Sahtior Donetsk, formatii de la care nu existau mari asteptari inainte de startul competitiei. Real Madrid s-a impus la limita in Italia in partida tur, asa ca acum Inter este cea care poate avea victoria de partea sa, fiind si mai presata de rezultat (are doar 2 puncte, spre deosebire de spanioli, care au 4 puncte). Un pariu 1X ar fi asadar o idee cu sanse mari de validare pe teren.

Liverpool - Atalanta: 25 noiembrie, ora 22:00

Liverpool are 3 victorii din 3 partide jucate si este lider in Grupa D. Si mai impresionant este ca britanicii nici macar nu au primit vreun gol, avand asadar o defensiva extrem de eficienta, pe masura ofensivei. Atalanta, adversarul din meciul de miercuri seara, nu pare sa poata pune probleme reale celor de la Liverpool, mai ales ca evolueaza in deplasare. Liverpool a castigat meciul tur cu 5-0, iar acum arata forta si determinare si in partidele din Premier League. Un nou succes marca Liverpool este foarte posibil, astfel ca este neasteptat de mare cota existenta pe platforma Unibet pentru acest scenariu, 1.75.

Pentru fiecare meci din Champions League exista in jur de 300 de optiuni de pariere propuse de agentia de pariuri online Unibet. In plus, se poate profita de avantaje speciale, promotii si alte beneficii exclusive. Mai nou, depunerile se pot realiza si prin tehnologia Apple Pay, cu 0% comision. De asemenea, este confortabil sa pariezi cand stii ca ai acces si la functia Cash Out 100% pre-meci, adica poti renunta la pariul plasat si primesti suma intreaga inapoi, daca evenimentul inca nu a inceput.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#champions league, #pariuri, #pariuri sportive , #stiri Champions League