FOTO E "tigroaica" nu numai pe teren. Cine e frumusetea din Tara Lalelelor venita sa apere poarta echipei CSM Bucuresti

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 13:36
9265 citiri
FOTO E "tigroaica" nu numai pe teren. Cine e frumusetea din Tara Lalelelor venita sa apere poarta echipei CSM Bucuresti
Tess Wester

Echipa feminina de handbal CSM Bucuresti a anuntat, miercuri, pe site-ul sau oficial, ca sezonul viitor va conta pe serviciile olandezei Tess Wester, portarul nationalei Olandei, campioana mondiala en titre, conform agerpres.ro.

Considerata una dintre cele mai bune jucatoare din lume pe postul sau, Tess Wester a semnat contract valabil din vara pentru urmatoarele doua sezoane. Fanii "tigroaicelor" o vor putea admira pe Wester si din punct de vedere estetic, olandeza fiind una dintre cele mai frumoase handbaliste ale momentului.

CV-ul sau impresionant cuprinde, printre altele, pe langa titlul mondial cucerit cu nationala Olandei in 2019 in Japonia, o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2015 (Danemarca), o alta de bronz la Mondialul din 2017 (Germania), doua medalii la Campionatul European (argint in 2016 in Suedia si bronz doi ani mai tarziu in Franta) si un loc patru la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro.

CSM a anuntat anul acesta patru transferuri pentru sezonul viitor, dintre care trei jucatoare norvegiene - portarul Marie Davidsen (Thuringer HC), extrema dreapta Malin Larsen Aune si interul stanga Emilie Hegh Arntzen, ultimele doua aduse de la Vipers Kristiansand. CSM a adus si pivotul muntenegrean Ema Ramusovic (Buducnost Podgorica). De asemenea, extrema dreapta spaniola Carmen Dolores Martin Berenguer si-a prelungit contractul.

CSM Bucuresti se va desparti la finalul sezonului de mai multe jucatoare, fiind confirmate plecarile unora dintre ele, precum pivotii Crina Pintea (Gyor), Dragana Cvijic (Krim), interul stanga Bianca Bazaliu (Podravka Koprivnica), portarul croat Jelene Grubisic etc.

Lovitura financiara la Miami. Premiile turneului de tenis s-au prabusit. Cat poate castiga Simona Halep daca ia trofeul

N-a fost sa fie. Nationala de handbal feminin, la doua goluri de fericire. Tricolorele au invins Muntenegru, dar nu vor merge la Olimpiada

Veste excelenta pentru Simona Halep. Romanca a scapat de cea mai periculoasa adversara de la Miami

Nicolae Stanciu nu se mai opreste din dat goluri. Al saselea meci la rand in care romanul marcheaza cel putin o data

Sorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romanca

Meci superb în finala Cupei României: cine a pus mâna pe trofeu
Meci superb în finala Cupei României: cine a pus mâna pe trofeu
Campioana CSM Bucureşti a câştigat pentru a şaptea oară Cupa României, duminică, după finala cu Dunărea Brăila, la Turneul Final Four al competiţiei, scor 32-27 (17-13). Gloria Bistriţa...
Cristina Neagu a jucat împotriva Rapidului la câteva zile după decesul tatălui. Cum s-a terminat partida
Cristina Neagu a jucat împotriva Rapidului la câteva zile după decesul tatălui. Cum s-a terminat partida
Campioana CSM Bucureşti este prima finalistă a Cupei României, după ce a eliminat sâmbătă, la Turneul Final Four de la Brăila, vicecampioana Rapid Bucureşti, scor 27-23 (16-10), în prima...
#Tess Wester, #CSM Bucuresti, #transfer, #portar , #stiri handbal
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Sa fie intr-un ceas bun !
Poza Alooo
Alooo
rank 5
Alooo...Sa fie intr-un ceas