Drama cantaretei Britney Spears: "Am plans doua saptamani si inca mai plang". Care e motivul

Joi, 01 Aprilie 2021, ora 01:00
8743 citiri
Drama cantaretei Britney Spears: "Am plans doua saptamani si inca mai plang". Care e motivul
Britney Spears

Cantareata americana Britney Spears a vorbit pentru prima data despre documentarul despre ea lansat de New York Times in luna februarie si a spus ca este stanjenita de ce a vazut, conform news.ro.

Intr-un mesaj publicat pe Instagram marti seara, alaturi de o inregistrare in care ea danseaza pe melodia "Crazy" a trupei Aerosmith, Spears a scris ca nu a urmarit documentarul, dar ca a fost "stanjenita" de partile pe care le-a vizionat.

"Nu am urmarit documentarul, dar, din ce am vazut din el, m-am simtit stanjenita de felul in care m-au prezentat. Am plans doua saptamani si, ei bine, inca mai plang uneori", a scris ea.

In acelasi mesaj, ea a vorbit despre cum a fost judecata aspru de presa in timpul carierei sale si ca inca este "pana in ziua de azi".

Britney Spears a incheiat mesajul intr-o nota oarecum optimista, mentionand ca sa danseze zilnic o bucura si ca "nu sunt aici pentru a fi perfecta".

Cantareata nu a participat la realizarea "Framing Britney Spears". Totusi, documentarul prezinta portretizarea facuta ei de media si evenimentele care au dus la punerea ei sub tutela tatalui, Jamie Spears, in 2008.

Produs de New York Times si Left/Right Productions, documentarul a revitalizat miscarea #FreeBritney, care spera ca ea sa fie scoasa de sub tutela.

Regizoarea si producatoarea Samantha Stark a declarat, intr-un interviu acordat luna trecuta Variety, ca a incercat sa o contacteze pe Spears pentru a participa la realizarea documentarului, dar nu este sigura ca solicitarea ei a ajuns la cantareata.

Britney Spears incearca de mai mult de jumatate de an sa fie scoasa de sub tutela tatalui ei, iar saptamana trecuta avocatul sau a depus o cerere ca Jodi Montgomery, managerul cantaretei, sa detina rolul de tutore permanent. Urmatoarea audiere a cazului este programata pentru 27 aprilie.

Cat ghinion! Fara infrangere la EURO, Romania este eliminata din competitie din cauza golaverajului

VIDEO Se inclina in fata lui Gica Hagi: ce a postat UEFA pe contul oficial

"O mana de om pe strazi, in frig". Viata de film a lui Florin Nita, eroul Romaniei contra Germaniei. A muncit la o fabrica de cozonaci

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Țara în care continuă seria deceselor inexplicabile, la vârste fragede. Cum a fost găsită cântăreața de 30 de ani
Țara în care continuă seria deceselor inexplicabile, la vârste fragede. Cum a fost găsită cântăreața de 30 de ani
Park Bo Ram, cântăreață de muzică pop în Coreea de Sud, a fost găsită moartă în casa unui prieten, la doar 30 de ani, continuând astfel o serie de decese inexplicabile, la vârste...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#Britney Spears, #drama, #cantareata, #motiv , #stiri vedete