Secretarul general al PNL, dezamagit de Vlad Voiculescu: "Tara e in criza, oamenii mor, iar unii au chef de declaratii politice"

Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 19:09
2240 citiri
Secretarul general al PNL, dezamagit de Vlad Voiculescu: "Tara e in criza, oamenii mor, iar unii au chef de declaratii politice"
Robert Sighiartau, secretar general PNL FOTO: Facebook

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, a declarat vineri, la Bistrita, ca ii displace situatia in care s-a ajuns dupa demiterea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si apreciaza ca afirmatiile acestuia legate de decesele in context COVID-19 "ar da apa la moara conspirationistilor".

"Nu cred asa ceva si ar fi extrem de grav pentru ca ar da apa la moara exact conspirationistilor. Nu cred acest lucru, dar trebuie sa ne confirme domnul Barna si specialistii din Ministerul Sanatatii. Insa imi pare rau ca s-a ajuns aici, ca un ministru din coalitia de guvernare sa vina sa faca opozitie prim-ministrului Romaniei, care e in aceeasi guvernare si in aceeasi coalitie. Nu este normal si trebuie sa dam dovada de maturitate, pentru ca lumea asta asteapta de la noi. Tara este in criza, oamenii mor, avem nevoie de paturi la ATI, iar unii au chef de declaratii politice. Sincer, imi displace foarte mult situatia si sper ca in urmatoarele zile sa revenim la normalitate in ceea ce priveste situatia politica", a spus Sighiartau.

Secretarul general al PNL considera ca Vlad Voiculescu si-a exprimat, vineri, "niste frustrari dupa ce a fost demis".

"Astazi am vazut o conferinta de presa a domnului Vlad Voiculescu mai mult politica. Este normal, pentru ca si-a exprimat niste frustrari dupa ce a fost demis de catre prim-ministrul Florin Citu, insa eu sper si fac un apel cu aceasta ocazie la maturitate. Lumea ne-a votat ca sa guvernam impreuna, ca sa guvernam responsabil tara impreuna, sa trecem tara prin aceasta criza pandemica si economica si sper ca partenerii nostri de la USR-PLUS sa aiba intelepciune, sa revina la masa Guvernului si sa mergem inainte cu aceasta guvernare", a mai declarat Robert Sighiartau.

Liderul PNL apreciaza ca solutia pentru iesirea din acest impas este ca USR-PLUS sa desemneze o alta persoana pentru functia de ministru al Sanatatii, pentru ca "lumea, la Ministerul Sanatatii, nu incepea si se termina cu domnul Voiculescu".

Robert Sighiartau a participat, vineri, la o intalnire pe care presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut-o, la Bistrita, cu conducerea si membrii organizatiei judetene Bistrita-Nasaud.

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Vlad Voiculescu, #sanatate, #PNL, #criza , #Vlad Voiculescu
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
"Oamneii mor si unii fac declaratii politice"