Horoscopul saptamanii 3-9 mai. Leul stie sa faca bani

Marti, 04 Mai 2021, ora 08:00
22506 citiri
Horoscopul saptamanii 3-9 mai. Leul stie sa faca bani
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Iti poti infrumuseta si imbunatati viata sentimentala in aceasta saptamana. Esti la o rascruce de drumuri in viata ta si ti-ai analizat situatia suficient de bine incat sa iei decizii excelente. Aceasta buna dispozitie si energie iti vor permite sa avansezi si sa obtii o mare satisfactie. Traieste-ti viata de zi cu zi cu un ritm mai apropiat de temperamentul tau.

Nu iti face griji saptamana aceasta, situatia ta financiara iti ridica moralul si iti asigura un comportament de castigator. Esti fericit/a sa investesti intr-un obiect costisitor nou mai potrivit asteptarilor tale, iar viata ta profesionala iti sporeste ambitia si salariul. Cine a spus ca banii nu pot cumpara fericirea? Cu siguranta nu tu!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vitalitatea ta este la cote maxime si celebrezi viata si te bucuri de tot ce te inconjoara. Romantimsul si relatiile sunt favorizate in aceasta saptamana. Mediul familial traverseaza o perioada buna. Dai dovada de mai multa rabdare si, astfel, atmosfera va fi placuta. Astrele te sfatuiesc sa spui ceea ce simti, dar sa o faci cu calm si vorbe frumoase.

Iti va fi mai usor sa atingi stabilitatea financiara in aceasta saptamana daca ai parte de sprijin si mai ales dactorita felului tau de a fi: afectuos/oasa si atractiv/a. Daca iti pui ingeniozitatea la treaba, iti vei da seama ca totul e mult mai simplu decat credeai.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

In ceea ce priveste dragostea, trebuie sa te relaxezi mental pentru a obtine raspunsurile pe care le cauti. Totul se afla in interiorul tau. Vei vedea cum totul devine mai simplu. Daca iti asculti intuitia, vei simti cum situatia incepe sa functioneze corect in relatia ta. Nu te certa cu partenerul/a de viata, ci discuta calm indiferent de cat de sensibil este subiectul.

Trebuie sa te bazezi pe ratiune si pe inteligenta pentru a reusi in tot ceea ce iti propui. Amabilitatea ta te poate ajuta in cariera, dar nu uita ca trebuie sa fii o persoana practica. Este o saptamana buna pentru a face bilantul beneficiilor si pierderilor din economia ta si de a reveni pe calea cea buna pentru a o imbunatati.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Trebuie sa te asiguri ca ceea ce incepi este ceva cu radacini stabile. Si evita sa te implici in ceva care pare nesigur. Ai energie si optimism, dar asta nu inseamna ca trebuie sa crezi chiar tot ce ti se spune. Daca ai deja o relatie, acum este momentul ideal pentru a te confrunta cu problemele importante din cuplu. Trebuie sa echilibrezi situatia, pentru ca uneori nu urmezi calea cea buna.

Te axezi pe situatia ta financiara in aceasta saptamana si esti determinat/a sa actionezi pentru imbunatatirea ei. Esti capabil/a sa faci ceva profitabil pentru tine si pentru cei dragi. Evita suspiciunile si momentele de indoiala, deoarece acest lucru dauneaza intereselor tale.

Leu (22 iulie - 22 august)

Pastreaza-ti cumpatul si, astfel, iti vor veni o multime de idei bune. Vei vedea ca asa este mult mai usor sa rezolvi problemele din cuplu. Calmul ajuta intotdeauna. Este foarte important sa nu actionezi impulsiv, deoarece in caz contrar ai putea spune lucruri pe care le vei regreta. Daca esti singur/a, nu te arunca in bratele primului admirator care iti iese in cale. Ai rabdare, fii mai selectiv/a si nu arata disperare!

Forta ta este incredibila si iti ofera, de asemenea, cheile de care ai nevoie astfel incat sa poti deschide usile pe care ti le doresti. Este o saptamana buna, vei observa ca toata lumea va dori sa fie in jurul tau si ca le captezi atentia cu modul tau de a munci, negocia si a face afaceri. Stii sa faci bani!

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Este o saptamana buna pentru a a-ti face planuri de viitor cu partenerul/a de viata. Este bine sa visati, chiar daca unele visuri nu vor ajunge sa se concretizeze. Important este sa o faceti impreuna. Daca esti singur/a, ai grija la tentatii, unele persoane din jurul tau s-ar putea sa nu aiba chiar cele mai bune intentii.

Trebuie sa actionezi conform unui plan bine stabilit pentru a obtine profit saptamana aceasta. Actiunile haotice te vor trage in jos si te vor face sa ratezi oportunitati grozave. Ia initiativa, este foarte important sa o faci, insa fa-o cu cap. Vor aparea sanse unice atat de a avansa profesional, cat si de a castiga mai multi bani.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic