Horoscop zilnic. Duminica, 2 mai

Duminica, 02 Mai 2021, ora 07:00
6379 citiri
Horoscop zilnic. Duminica, 2 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua de astazi este despre iubire. Fereste-te de riscurile financiare, chiar daca sarbatorile pascale te indeamna sa cheltuiesti mai mult decat de obicei. Distractia alaturi de cei dragi va fi principala ta activitate.

TAUR

Relatia de cuplu va fi frumoasa astazi. Arunci cu banii dupa bunul plac, pentru ca ai de unde. Nu esti stramtorat/a de nimic. O alimentatie sanatoasa iti va aduce beneficii. Nu exagera cu mancarea!

GEMENI

Vei fi inconjurat/a de oameni foarte atragatori si interesanti astazi, fii atent/a! Ai avut multe cheltuieli zilele acestea, dar situatia ta financiara nu va avea de suferit. O zi buna pentru a face putin mai multa miscare decat de obicei.

RAC

Relatia ta functioneaza exact asa cum trebuie. Astazi, nu negocia nimic cu nimeni. Vei avea o zi buna datorita celor dragi. Cu sanatatea stai excelent, bucura-te de ea!

LEU

Te simti usor abandonat/a de familia ta astazi. Un prieten te va ajuta cu bani pentru a-ti achita datoriile. Desi e zi de mare sarbatoare, te gandesti la ce trebuie facut pentru a-ti imbunatati situatia financiara.

FECIOARA

Vorbeste cu partenerul/a de viata pentru a lamuri si corecta nemultumirile. Fereste-te de riscurile financiare. Este posibil ca cineva sa iti faca un compliment care iti va ajunge la suflet.

BALANTA

Foloseste-ti puterea de seductie astazi, pentru ca va da roade garantat. Prudenta cu banii, adica cu cheltuielile. Fa niste exercitii fizice, mai ales daca astazi mananci mai mult decat de obicei.

SCORPION

Partenerul/a de viata te sprijina intr-un moment mai putin placut din viata ta. Cele mai recente cheltuieli ti-au facut gaura in buget. Cu sanatatea stai bine si vei sta in continuare atat timp cat nu faci excese.

SAGETATOR

Incearca sa nu pui atat patos in tot ce faci. Nu ai probleme in ceea ce priveste banii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu ei in stanga si in dreapta. Cu sanatatea stai bine si, de asemenea, cu starea de spirit.

CAPRICORN

Iubirea te ajuta sa spargi rutina, te vei simti fericit/a. Recupereaza-ti banii pe care i-ai imprumutat, chiar daca e zi de sarbatoare. Modereaza cantitatea de mancare, este posibil sa iti pice greu.

VARSATOR

Planurile cu partenerul/a de viata incep sa prinda contur de astazi. Vei descoperi ca ai mai multi bani decat credeai. Daca te suprasoliciti si te obosesti, vei observa cum iti strici ziua de Paste.

PESTI

Primeste sfatul unui prieten in ceea ce priveste dragostea. Daca cineva iti cere astazi bani cu imprumut, mai amana momentul. Vei avea parte de o zi placuta, chiar daca nu va fi exact asa cum iti doreai.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic