Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce au facut politicienii de Paste. Anul in care au lipsit vacantele exotice

Luni, 03 Mai 2021, ora 23:09
2373 citiri
Ce au facut politicienii de Paste. Anul in care au lipsit vacantele exotice
Allen Coliban si Elena Lasconi, primarii din Brasov si Campulung Muscel FOTO Facebook/ Allen Coliban/ Elena Lasconi

Pozele din mini-vacanta de Paste au inundat retelele de socializare, iar politicienii romani nu au facut exceptie.

Cei mai multi au postat poze de la slujba de Inviere, altii petrecand acasa, cu familia, sau chiar la centrul de vaccinare. Pare ca in acest an pandemic au lipsit vacantele exotice, iar mesajele au fost de optimism dupa un an incercat de pandemia de COVID-19.

George Simion

George Simion, liderul AUR, a vizitat mai multe biserici cu ocazia sarbatorilor pascale.

"Romania e inca vie, denie cu denie, roman cu roman pregatiti sa spuna Hristos a Inviat!", a transmis acesta.

Elena Basescu

Elena Basescu, angajata la Camera Deputatilor si fost europarlamentar, fiica fostului presedinte Traian Basescu, a fost la Slujba de Inviere cu cei trei copii, pentru a lua Lumina Sfanta.

Gabriela Firea

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, si-a petrecut Pastele acasa, cu familia. Aceasta a postat pe Facebook imagini din curtea familiei, sustinand ca a avut "vizitatori".

"Vizitatori albi, pufosi, jucausi! Bucuria copiilor, amintiri din copilarie pentru parinti!", a scris Firea pe Facebook.

Lucian Bode

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a fost de asemenea la Biserica. A postat imagini cu el in momentul in care lua lumina, cu o urare simpla, "Hristos a Inviat!".

Allen Coliban

Allen Coliban este primarul Brasovului, fiind membru USR-PLUS. Acesta si-a petrecut Pastele acasa si a povestit despre traditia pe care familia lui o respecta an de an. Sarcina de a face friptura de miel i-a revenit si a inclus si reteta in postarea de pe Facebook, pentru cei ce doresc sa incerce.

"Dupa ce o parte dintre cei dragi au plecat, mi-a venit si mie randul la responsabilitati mai mari in pregatirea acestui ritual. Astfel, de aproape 20 de ani, gatesc friptura de Paste (miel la tava).

Nu ma consider bucatar, destul de rar apuc sa gasesc timp pentru asta. O data pe an, insa, de Paste, ma bucur sa pot perpetua traditia familiei, alaturi de toti ai casei", a scris Allen Coliban pe Facebook.

Elena Lasconi

Elena Lasconi este primarul din Campulung Muscel si membra USR-PLUS. Chiar in ziua de Paste a postat o imagine de la rapel.

"Hristos a Inviat! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Gata si rapelul. Maine sunt programati la vaccin 300 de oameni. Campulung e un exemplu de eficienta in campania de vaccinare", a scris Lasconi pe Facebook.

Robert Sighiartau

Robert Sighiartau este deputat PNL si a petrecut Pastele acasa, cu familia. Acesta a postat imagini in timp ce ciocnea oua cu copiii, alaturi de mesajul "Pastram traditiile! Hristos a Inviat!".

Alina Gorghiu

Alina Ghorghiu, membra PNL, a petrecut, de asemenea, sarbatorile pascale cu familia. A postat imagini cu copiii si cu ouale colorate.

Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie - 5 mai) va fi unul cu alternanţe semnificative de temperatură, atât pe timpul zilelor, cât şi pe...
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
#politicieni, #paste, #biserica , #stiri magazin