"Cea mai dura infrangere a Stelei", analizata de UEFA

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 10:10
3581 citiri
"Cea mai dura infrangere a Stelei", analizata de UEFA

Forul continental a remarcat meciul dintre Steaua si VfB Stuttgart, din Grupa E a Europa League, pe care l-a analizat in detaliu.

Redactorii UEFA amintesc faptul ca acest 1-5 inregistrat joi seara pe National Arena reprezinta "cea mai dura infrangere suferita de Steaua pe teren propriu in istoria participarii in cupele europene".

"Stuttgart si-a marit considerabil sansele de calificare in saisprezecimile de finala ale Europa League dupa victoria istorica obtinuta in fata Stelei.

Nemtii au condus ostilitatile in urma golurilor reusite de Serdar Tasci, Martin Harnik, Gotoku Sakai si Shinji Okazaki in prima repriza, pentru ca apoi acelasi Okazaki sa inscrie a cincea oara in poarta romanilor. Mihai Costea a redus din diferenta pana la final, dar liderul grupei E, Steaua, era condamnata sa inregistreze prima infrangere", mai noteaza cei de la UEFA.

Totusi, analiza meciului nu se incheie inainte de a aminti ca ambele echipe au sanse de calificare in primavara europeana.

Steaua, umilita de Stuttgart in Europa League

Steaua a fost umilita de VfB Stuttgart intr-o partida jucata joi seara, pe National Arena din Bucuresti, in etapa a 5-a a Grupei E din Europa League, romanii fiind invinsi pe propriul teren cu scorul de 5-1.

Steaua, in grupele Europa League: Rezultate, clasament si program

Mai mult, norvegienii de la Molde au pierdut confruntarea cu Copenhaga, scor 1-2, iar "ros-albastrii" vor juca meciul decisiv pentru calificarea in primavara europeana in Danemarca.

M.D.

Quarterly Report - Editia 4

De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
De ce își face AUR campanie cu Mihai Viteazul, Vlad Țepeș sau Ștefan cel Mare: ”Vorbim de o caracteristică a național-comunismului”
Partidul AUR s-a consacrat de-a lungul timpului prin folosirea de figuri istorice și scenete cu voievozi pentru a-și face mesajul auzit. Mihai Viteazul, Vlad Țepeș și Ștefan cel Mare apar...
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Orice vot pentru extremiști scade relevanța României în PE
Toate planurile despre viitorul Europei depind de cum se va vota la alegerile pentru PE. Candidați și oameni de afaceri au discutat despre oportunități și provocări, la invitația Camerei de...
#Steaua Stuttgart rezultat, #Steaua Stuttgart UEFA, #Steaua Stuttgart Europa League , #Europa League