Ce provoaca respiratia urat mirositoare si ce trebuie evitat

Duminica, 03 Ianuarie 2016, ora 17:40
14433 citiri
Ce provoaca respiratia urat mirositoare si ce trebuie evitat
Foto: Ziare.com

Intotdeauna un look fresh a presupus o respiratie racoritoare, nicidecum urat mirositoare, un zambet radiant si o sanatate orala indubitabila.

Statisticile arata ca mai bine de nouzeci de milioane de persoane sufera de halena cronica. Cauza acestei respiratii urat mirositoare este reprezentata de problemele gingivale si cele de la nivelul limbii.

Adesea, cauza respiratiei urat mirositoare se afla in cavitatea bucala. Mai exact, o serie de bacterii descompun unele alimente mai greu digerabile ceea ce duce la aparitia respiratiei urat mirositoare.

Cauzele respiratiei urat mirositoare si cum scapi de aceasta

De asemenea, aceasta poate fi cauzata si de unele boli precum diabetul, problemele de la nivelul faringelui, al plamanilor sau al stomacului.

Inainte de a decide metoda pentru care optati spre a reduce respiratia urat mirositoare trebuie sa consultati un medic specialist care va gasi solutia.

In vederea eliminarii bacteriilor, se recomanda pe langa perierea dintilor in mod corect si consultul de specialitate, deoarece medicul stomatolog poate sfatui pacientul sa opteze pentru o intreaga curatare a cavitatii bucale.

Saliva reprezinta un element foarte important in intretinerea respiratiei, deoarece participa la eliminarea particulelor de alimente si a bacteriilor.

Scapa rapid de respiratia urat mirositoare

Dincolo de acest aspect, pe timpul noptii, cand dormim, glandele salivare contribuie la inmultirea severa a bacteriilor din cavitatea orala.

Respiratia urat mirositoare poate fi determinata de varii produse alimentare care trebuie evitate atunci cand este cazul. Printre aceste produse se numara usturoiul, ceapa, cafeaua sau nicotina.

De aceea, este recomandat sa se evite consumul acestor produse sau sa se reduca, deoarece mirosul provocat de acestea se mentine pana la 72 de ore de la consumul lor.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#respiratie urat mirositoare, #cauze respiratie urat mirositoare, #alimente respiratie urat mirositoare , #afectiuni
Comentarii
Poza 4lea
4lea
rank 5
mancati usturoi si ceapa, beti cafea cu totii si nu veti mai avea