Ponturi pentru sanatatea sanilor

Luni, 15 Februarie 2010, ora 09:12
4221 citiri
Ponturi pentru sanatatea sanilor
Foto: alaskaplasticsurgery.com

Pentru o femeie, sanatatea sanilor este foarte importanta. Neglijarea acestui aspect poate conduce la afectiuni grave, complicatii medicale dar si lipsa increderii femeii in ea si in frumusetea ei. Pentru a evita aceste stari, poti urma cateva ponturi utile pentru sanatatea si frumusetea sanilor tai.

Alimentatia si masajul sunt esentiale. Cu ajutorul acestora, atat aspectul general cat si confortul afectiv si increderea in sine se vor instala rapid. Ayurvediccure.com ofera cateva sfaturi utile femeilor care vor sa fie frumoase in fiecare zi.

Grasimile animale din alimentatie nu sunt potrivite pentru sanatatea sanilor tai. Astfel, poti opta pentru carnea saraca in grasimi (de pui sau vita), uleiul de masline in mancare si salate ori cel de peste.

Din dieta ta zilnica nu vor lipsi alimentele bogate in vitamina C, E si seleniu. Astfel, morcovii, rosiile, conopida si varza vor fi consumate in fiecare zi, sub orice forma (suc, prosapete sau in mancare).

Pastaile si orezul sunt si ele importante pentru sanatatea si frumusete sanilor tai. La fel si proteinele, consumate la fiecare masa, deci incearca sa nu sari peste nici una din cele trei mese recomandate zilnic.

Limiteaza consumul de cafea sau alcool si renunta la tigari. Nu numai sanatatea sanilor va fi afectata ci intreg organismul se va resimti.

Evita sa porti un sutien stramt, cu suport metalic sau cele care nu permit vascularizarea corespunzatoare a acestei zone. Maseaza in fiecare seara sanii tai cu o crema de corp grasa.

Cele mai potrivite masari pentru sanii tai sunt cele de presare si ridicare. Miscarile circulare vor stimula circulatia sangelui.

Incearca sa presezi gradual zonele respective, evitand fortarile. Foloseste ambele maini pentru un masaj delicat si urmeaza acest tratament in fiecare seara pentru a avea sani frumosi si sanatosi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#sani frumosi, #sani sanatosi, #dieta sani frumosi, #masaj sani sanatosi , #afectiuni