3 alimente pe care sa nu le consumi niciodata

Sambata, 04 Ianuarie 2014, ora 10:24
9848 citiri
3 alimente pe care sa nu le consumi niciodata
Foto: Arhiva

Iata o lista scurta cu 3 alimente pe care sa nu le consumi niciodata. Nutritionistii si medicii sustin ca acestea sunt responsabile pentru acumularea de kilograme si obezitate. Si asta in conditiile in care obezitatea este una dintre cele mai mari probleme ale omenirii.

Stilul de viata modern si alimentele procesate pe care oamenii le mananca sunt principala cauza a obezitatii, la randul ei primul factor care afecteaza sanatatea oamenilor prin suferintele colaterale pe care le provoaca sau bolile pe care le agraveaza. Obezitatea este cauza diabetului, a bolilor cardiovasculare, a unor probleme metabolice grave si a declansarii unor suferinte denegerative irecuperabile.

Yahoo a publicat lista cu cele 3 alimente, foarte populare, pe care sa nu le consumi niciodata

Cartofi prajiti cu branza rasa. Exceptional de gustosi, cartofii prajiti cu branza rasa sunt o adevarata otrava pentru organism. Orice aliment prajit este deja plin de grasime, dar in plus grasimea prajita sufera modificari care o fac foarte toxica, iar branza si grasimile din ea fac din aceasta combinatie un pericol absolut.

Hot dog. Nutritionistii spun ca acest aliment este extrem de periculos. In primul rand este plin de nitriti si nitrati, pentru ca hot dog-ul este facut din carne de proasta calitate, in care se gasesc multe grasimi si o groaza de aditivi. In al doilea rand valoarea lor nutritiva este practic zero in conditiile in care aduc foarte multe calorii si o groaza de substante toxice.

Sunt putini cei care stiu ca metabolismul uman nu poate digera chimicalele (aditivii) din mancare si atunci le depoziteaza impachetate in grasime. Consumul de alimente procesate ingrasa pentru ca organismul nu poate elimina chimicalele si pentru a le retrage din organism le neutralizeaza sub forma de depozite de grasime. Carnea procesata din hot dog si alte preparate de acest gen sunt principala cauza a formelor de cancer care afecteaza tubul digestiv si organele anexe (ficat si pancreas).

Floricelele de porumb semipreparate pentru cuptorul cu microunde. Aceste produse, care devin din ce in ce mai populare, sunt pline de acid perfluorooctanoic (PFOA) care afecteaza direct ADN-ul uman si duc la forme grave de cancer si infertilitate. Acesti compusi afecteaza grav ficatul si produc cancer pancreatic. In plus prepararea floricelelor la microunde face ca acesti compusi sa sufere modificari care le fac si mai agresive.

Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
#alimente daunatoare, #aditivi, #nitriti, #nitrati, #grasime, #obezitate , #alimente