Alimente care previn imbatranirea

Joi, 09 Iunie 2011, ora 20:13
4574 citiri
Alimente care previn imbatranirea

Cu fiecare an ce trece, corpul se modifica in mod inevitabil, dar exista anumite modalitati prin care se poate incetini acest proces. Una dintre cele mai recomandate este o alimentatie corecta, sanatoasa.

Potrivit Ehow, exista cateva fructe si legume care sunt un adevarat izvor de tinerete pentru orice persoana, in special pentru femei:

Avocado

Avocado este un fruct cu surse multiple de grasimi mononesaturate, acestea ajutand considerabil la reducerea colesterolului rau si la evitarea blocarii arterelor. Are si vitamina E, antioxidanti si este bun pentru piele, hidratand-o si facand-o mai catifelata.

Fructele de padure

Fructele de padure, in special cele de culoare inchisa, contin flavonoide, acestea fiind niste antioxidanti foarte puternici. Ele protejeaza corpul de radicalii liberi si reduc actiunea nociva de la nivel celular. Contin si vitamina C, care intareste sistemul imunitar. Fructele de padure sunt o gustare perfecta in orice moment al zilei.

Legume din familia cruciferelor

Bucura-te pe cat posibil de efectele benefice ale conopidei si brocoli. Acestea lupta cu toxinele si previn aparitia cancerului. Fie ca sunt crude sau usor gatite, te vor ajuta foarte mult. Evita o gatire prea intensa, caci vei distruge enzimele bune de care are nevoie corpul.

Nucile

Nucile sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti. Te ajuta sa scazi colesterolul, iti imbunatatesc sistemul digestiv si previn cancerul. Adauga-le la orice salata sau consuma-le ca gustari intre mese.

Semnal de alarmă, studiu pe 250.000 de oameni: Consumul redus a 6 alimente duce la boli de inimă și deces prematur
Semnal de alarmă, studiu pe 250.000 de oameni: Consumul redus a 6 alimente duce la boli de inimă și deces prematur
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a dat un avertisment serios, prin faptul că 18 milioane de oameni au murit într-un an din cauza bolilor cardiovasculare, reprezentând 32% din toate...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#fructe de padure beneficii, #conopida brocoli sanatate, #alimente anti imbatranire, #alimentatie sanatoasa, #alimente mentinere tinerete , #alimente
Comentarii
Poza ghighi
ghighi
rank 5
Acest articol a mai fost publicat odata.