Ziare.com

Cum sa slabesti fara sa faci sacrificii mari

Marti, 19 Martie 2013, ora 15:22

   

Cum sa slabesti fara sa faci sacrificii mari
Cei care vor sa slabeasca pot face acest lucru fiind atenti la ceea ce mananca si aducandu-si aminte ce au mancat in timpul zilei. Sfatul este dat de specialistii britanici care au facut un studiu de specialitate.

Cercetatorii de la Universitatea din Liverpool, Marea Britanie, condusi de psihologul Eric Robinson, au ajuns la concluzia ca oamenii pot slabi fara prea mari sacrificii. Conform inquisitr.com, ei au cercetat 24 de studii de specialitate publicate intre anii 1997 si 2011.

Ceea ce trebuie sa faca oamenii este sa fie atenti la ceea ce mananca, in caz contrar hrana consumata fiind cu 50% mai multa decat de obicei. Activitatile care le distrag atentia oamenilor sunt privitul la televizor, activitatea de diverse tipuri sau cititul. De asemenea, in aceste cazuri, oamenii mananca mai mult si la mesele ulterioare.

Lipsa de atentie la masa este o problema cu care se confrunta multi oameni. In cadrul testelor, subiectii au mancat mai mult cand atentia le era distrasa de alte activitati, chiar daca ceea ce mancau nu era prea gustos. Cele mai multe probleme sunt la masa de pranz, atunci cand oamenii fac altceva in timp ce mananca. Mai mult de 47% dintre angajati iau masa de pranz chiar pe birou, 55% dintre acestia fiind femei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3895 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si mai simplu: inscrieti-va la USL. Veti avea burta lipita de

sira spinarii in aproximativ 6 luni! In schimb, daca reusiti sa ajungeti in ierarhia partiduletzelor sau chiar in parlament, atunci ati ratat tot: veti fi obez in doua saptamini. Definitiv! Atentie, se redechide "Circul Foamei" in majoritatea cartierelor sarace din tirgusoarele oltenesti: se maninaca fara carne, fara oua, fara lapte, fara vegetale, fara nimic! Inscrierile la biroul lui Dragnea! Sau direct la Oltchim.

 

SIMPLU ...

Te HRĂNEȘTI separat, adică NU amesteci Alimentele DELOC.

Daca NU tzine,

te duci la Neuro_Endocrinolog, ca sunt STRÂNS,
indisolubil legate Glandele cu Creierașuu' ...

- Cu Bani Multi
- Cu Minte MULTA, adică sa CITEȘTI, incet, cu Răbdare Tratate de Neuro-Endocrinologie ...
Ca sa alegi BINE Doftoruu' ... :)):)):))

Credeți-mă Alta Cale NU exista !
Nutritionistii SI Doftorii,

- Fie NU știu
- Fie "ie" 'Otzi ...
Sunt pe Treaba cu Pharma și dacă NU au Fraieri, li se subțiază Numaruu' ... :)):)):))

RĂMÂN doar Cei_Buni ...
Ori, Aiasta NU se POATE, To'arasi ...

 

Si mai simplu: inscrieti-va la USL. Veti avea burta lipita de

sira spinarii in aproximativ 6 luni! In schimb, daca reusiti sa ajungeti in ierarhia partiduletzelor sau chiar in parlament, atunci ati ratat tot: veti fi obez in doua saptamini. Definitiv!
Atentie, se redechide "Circul Foamei" in majoritatea cartierelor sarace din tirgusoarele oltenesti: se maninaca fara carne, fara oua, fara lapte, fara vegetale, fara nimic! Inscrierile la biroul lui Dragnea! Sau direct la Oltchim.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor