Conteaza ce mananci daca vrei sa ai mostenitori!

Vineri, 05 Noiembrie 2010, ora 18:13
12623 citiri
Conteaza ce mananci daca vrei sa ai mostenitori!

Nu doar femeile trebuie sa manance corect pentru a-si mari sansele de a avea un copil. Dieta ta, ca barbat, poate influenta si ea reusita. Asta pentru ca exista alimente care sporesc sansele de a mari numarul membrilor familiei si alimente pe care, peste ani, privind fotografiile copiilor rudelor, sa regreti ca le-ai mancat.

Mai ales in perioada in care incercati sa aveti un copil este important ca tu sa-ti supraveghezi indeaproape dieta, conform What To Expect.

Alimente care cresc fertilitatea barbatilor:

Stridii Exista un motiv pentru care acestea sunt considerate afrodiziace, iar acesta este continutul mare de zinc, care mareste productia de sperma si testosteron. Daca nu esti printre cei ce ar servi asa ceva, iti poti lua portia de zinc (fara a exagera insa) din carnea de vita, pui, lactate, nuci, oua, cereale integrale si fasole.

Daca nici acestea nu se regasesc atat cat ar trebui in alimentatie, mai raman multivitaminele, care iti folosesc oricum pentru a-ti pastra spermatozoizii sanatosi.

Fructe si legume Antioxidantii din fructe si legume pastraza sanatatea spermatozoizilor, tinandu-i vigurosi si agili, in drumul spre premiul cel mare - fecundarea ovulului.

Nu trebuie sa-ti lipseasca Vitamina A, care tine spermatozoizii agili, pe care o obtii din legume verzi din familia cruciferelor (vezi brocoli), morcovi, ardei grasi rosii ori caise.

Vitamina C este, de asemenea, importanta pentru rezistenta si mobilitatea spermatozoizilor, aceasta putand fi gasita in sucul de portocale, rosii, grepfrut, brocoli.

Vitalitatea spermatozoizilor este data si de Vitamina E, care se gaseste in uleiurile vegetale. Fructele si legumele (fasolea si legumele verzi, din familia cruciferelor) contin si acid folic, o vitamina B cu proprietati antioxidante, ce previne anomaliile cromozomiale.

In aceasta perioada nu ar trebui sa-ti lipseasca din alimentatie cartoful dulce, care contine atat Vitamina A, C si E, cat si folati.

Suc de rodii Cercetarile pe soareci au aratat ca rodiile contin niste antioxidanti extrem de puternici, care cresc atat cantitatea de sperma, cat si calitatea acesteia. Asa ca trateaza-te cat poti de des cu acest suc, la masa, dupa masa, seara inainte de culcare.

Seminte de dovleac Acest tip de seminte contin o doza sanatoasa de zinc, esential pentru o sperma de buna calitate, dar si acizi grasi omega 3, care stimuleaza fluxul sangvin in zona organelor genitale si imbunatatesc functionarea acestora. Daca aceste seminte nu sunt pe gustul tau, poti incerca migdalele sau pestele, precum somonul sau sardinele.

Alimente care scad fertilitatea barbatilor:

Junk food Toata lumea stie ca ar face mai bine sa ocoleasca acest tip de hrana, certata cu inima si talia, insa mai ales in acest moment barbatii trebuie sa constientizeze ca grasimile, prajelile si zaharul continute le ataca direct si fertilitatea. Si gogosile intra tot la acest capitol!

Pestele ce contine mercur Nenumarate studii stiintifice au legat mercurul de infertilitate, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. Evita, deci, in aceasta perioada, pestele sabie, macroul, tonul si rechinul, limitandu-te la somonul bogat in acizi grasi omega 3 si la fructele de mare cu continut mare de zinc.

Cafeina sau alcool Cercetarile au aratat ca prea multa cafea (ori ceai sau bauturi energizante) si prea mult alcool pot afecta serios calitatea spermei. Nu depasi doua cescute de cafea pe zi si evita alcoolul, daca se poate complet, in aceasta perioada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#fertilitate barbati, #dieta fertilitate barbati, #alimente fertilitate barbati, #alimentatie fertilitate barbati, #calitate sperma , #alimente