Inlocuieste pastilele cu alimente sanatoase

Vineri, 12 Martie 2010, ora 18:58
2245 citiri
Inlocuieste pastilele cu alimente sanatoase
Foto: Care 2

Atunci cand simtim o durere fugim imediat la sertarul cu medicamente, insa ce-i de facut atunci cand nu mai suportam aceste pastile. Trebuie sa apelam la alimente eficiente ca si pastilele.

Extractul de cirese este de zece ori mai eficient decat aspirina in cazul inflamatiilor, dupa cum a descoperit Muraleedharan Nair, profesor de chimie la Universitatea Michigan. Doua linguri de sirop pe zi pot avea rezultate eficiente, informeaza Care 2.

De asemenea, doctorul Nair a descoperit mai tarziu ca acelasi compus gasit in mure, zmeura, afine si capsune poate avea acelasi efect ca extractul de cirese.

James Duke, autorul Farmaciei Verde, a descoperit peste 20 de compusi anti-inflamatori in telina si semintele de telina. Poti adauga seminte de telina in supa sau tocane.

Scapa de durerile de spate cu presupunctura si ananas

Ghimbirul reduce durerile cauzate de nivelul prostaglandinei din corp, iar in India este utilizat pentru a trata inflamatiile. Un studiu efectuat de cercetatorii din India a aratat ca oamenii care sufereau de dureri musculare foloseau ghimbir. Doza recomandata de ghimbir este intre 500 si 1.000 de miligrame pe zi.

Sofranul de India s-a dovedit a fi un anti-inflamator mai puternic decat medicamentele cu steroizi atunci cand este vorba de inflamatie acuta. Ingredientul terapeutic principal este curcumina, iar cercetarile arata ca curcumina suprima durerea.

Trei alimente care amelioreaza durerile de genunchi

Somonul, macroul si heringul contin multe uleiuri valoroase. Omega 3 scade inflamatia si amelioreaza durerile. Persoanele care sufera de artrita trebuie sa consume in mod regulat peste.

De asemenea, omega 3 se gaseste in semintele de in si uleiul de in si in nuci.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alimente naturale inflamatii, #alimente anti inflamatorii, #alimente dureri organism , #alimente