Secrete alimentare care ard grasimea si te tin sanatos

Duminica, 06 Octombrie 2013, ora 20:33
8689 citiri
Secrete alimentare care ard grasimea si te tin sanatos
Foto: Fox News

Pentru a reusi sa slabesti si sa-ti mentii o greutate normala, este important sa te orientezi spre anumite tipuri de alimente care impotriva grasimii.

Lactatele

Aceasta categorie de alimente te ajuta sa ai oase mai sanatoase, dar tine si grasimea departe de corpul tau, scrie Fox News.

In cadrul unui studiu de specialitate, femeile aflate inainte de menopauza care au consumat sapte portii de lactate pe zi au pierdut de doua ori mai multa grasime abdominala decat cele care au avut o dieta scazuta in proteine si cu putine lactate.

Lactatale sunt bogate in vitamina D si calciu, acestea jucand un rol important in metabolism si incurajand corpul sa arda mai multa grasime ca sursa de energie.

Grasimile bune

Daca mananci tipul potrivit de grasime, poti avea un abdomen plat. Uleiurile si alte tipuri de alimente sunt bogate in acizi grasi polinesaturati. Ei cresc capacitatea organismului de a produce hormoni ce lupta impotriva grasimii.

Uleiul de masline, cel de rapita, nucile sfaramate, avocado si semintele macinate de in au asemenea proprietati benefice corpului tau.

Ceaiul

Ceaiul verde poate fi si el un bun mijloc de lupta imotriva grasimii. In cadrul unui studiu stiintific, persoanele care au baut doua sau mai multe cesti pe zi au pierdut de pana la sase ori mai multa grasime fata de cei care nu au consumat ceai verde.

Catechinele sunt compusi aflati din abudenta in ceaiul verde, ei avand capacitatea de a arde grasimea mai repede, dupa cum afirma specialistii in domeniu.

Fibrele

Fibrele gasite in mere, citrice si alte fructe sunt si ele un aliat puternic impotriva grasimii. Ele se numesc fibre solubile, iar fiecare 10 grame consumate din acestea zilnic inseamna o reducere cu 3,7% a grasimii viscerale, in termen de cinci ani.

Fibrele insolubile (din fasole, alune, cereale integrale si legume) ajuta la mentinerea unei glicemii constante. Expertii recomanda consumul de cel putin 25 de grame de fibre zilnic.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#alimente mancare fibre lactate cereale integrale, #sanatate corp boli afectiuni , #alimente