Topul alimentelor ce te ajuta sa scapi de colaceii de pe burta

Vineri, 20 August 2010, ora 15:36
9163 citiri
Topul alimentelor ce te ajuta sa scapi de colaceii de pe burta
Foto: ehow

Pentru a scapa de grasimea de pe burta nu trebuie sa te infometezi si sa suferi, ci sa iti satisfaci foamea cu alimente bogate in fibre. Afla in continuare care sunt si in ce mod functioneaza acestea.

Migdalele sunt pline de proteine si grasimi sanatoase si iti satisfac foame pe o perioada destul de lunga. Sunt perfecte pentru o gustare de dupa amiaza sau sa le pui peste cereale de dimineata. Sunt foarte potrivite pentru momentele in care faci multa miscare.

Fructele de padure sunt pline de fibre, substante nutritive esentiale pentru subtierea taliei, aminteste eHow. De exemplu, afinele contin peste 15% din fibrele necesare zilnic. Cel mai bine pentru organism ar fi sa le consumi proaspete pentru a asimila si antioxidantii care lupta cu imbatranirea.

De multe ori s-a spus "NU" consumului de oua din cauza nivelului de colesterol, insa mai nou acestea sunt considerate unele dintre cele mai bune alimente pentru pierderea in greutate.

Pentru pierderea in greutate, avocado este un element cheie pentru ca sunt pline de acizi grasi Omega-3 acizi si grasimi monosaturate.

Fulgii de ovaz sunt scazuti in grasimi si plini de fibre, cu alte cuvinte, perfecti pentru o persoana care vrea sa slabeasca.

Fasolea este un carbohidrat complex, ceea ce inseamna ca iti tine de foame pentru o perioada lunga de timp. Aceasta contine un amidon care iti face organismul sa munceasca mai mult pentru a o digera, adica arde mai multe grasimi.

Nu numai pentru a slabi, ci si pentru un stil de viata mai sanatos, opteaza pentru uleiurile santoase din masline, rapita sau in.

Specialistii recomanda consumul de carne de peste in locul multor alte tipuri de carne, deoarece contine acizi grasi omega 3, necesari pentru o inima sanatoasa. Tonul si somonul sunt printre cele mai sanatoase optiuni.

Sa nu uitam de untul de arahide, plin de proteine si niacina, un nutrient care controleaza balonarea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alimente grasime burta, #alimente bune slabit , #alimente