Unde gasesti miere de manuka - cel mai puternic antibiotic natural

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 10:45
24055 citiri
Unde gasesti miere de manuka - cel mai puternic antibiotic natural

Mierea de manuka, recunoscuta drept cel mai puternic antibiotic natural si provenind de pe continentul australian, este dovedit ca fiind unul dintre cele mai sanatoase alimente cunoscute pana in prezent.

Desi arborele de manuka exista doar in Noua Zeelanda si Australia, mierea produsa de catre albine din polenul florilor acestui tip de arbore poate fi achizitionata si din Romania. Unul dintre furnizorii autohtoni este Plantum.ro, care comercializeaza diverse produse ale companiei Wedderspoon, lider mondial in ceea ce priveste mierea de manuka avand produse medaliate cu 3 stele (punctaj maxim) in cadrul Great Taste Award din Marea Britanie.

Recunoscuta drept cel mai eficient si puternic antibiotic natural, mierea de manuka detine o serie de proprietati curative cu potential extrem de ridicat in tratarea unor afectiuni gastro-intestinale, ale aparatului respirator, ale epidermei, ale cavitatii bucale, si nu numai.

Studiile au dovedit faptul ca mierea de manuka impiedica microbii sa afecteze tesuturile umane stopand astfel dezvoltarea unor infectii acute. De asemenea, s-a dovedit stiintific ca mierea de manuka este indicata pentru tratarea ranilor sau in vederea blocarii biopeliculelor bacteriene, responsabile de imunizarea bacteriilor impotriva antibioticelor obisnuite.

Cat despre caracteristicile mierii de manuka, este de mentionat faptul ca exista diferente destul de mari de la producator la producator. Trebuie stiut insa faptul ca pentru a putea fi etichetata drept miere de manuka, indicele de polen trebuie sa depasesca 70%.

Deoarece exista companii care manipuleaza mierea prin temperaturi extreme, pozitive sau negative, pentru a obtine un grad de activitate mai mare al mierii, este important sa stiti ca in mod normal, gradul de activitate al acesteia, regasit si in natura, este de maximum 16%.

Mierea de Manuka Activa RAW 16+ este unul dintre exemplele pozitive care pot fi luate drept model de catre companii, dar si de catre cumparatorii care isi doresc o miere cat mai pura, lipsita total de substante BPA si de organisme modificate genetic. Pentru a asigura transparenta procesului de fabricatie, fiecare produs din aceasta gama este inregistrat, iar "istoria" lui poate fi urmarita incepand de la frunizor si terminand cu apicultorul acesteia. Este de mentionat si faptul ca stupurile in care se fabrica aceasta miere este construit din materiale total ecologice, iar temperatura medie dintr-un astfel de stup este de 42 de grade Celsius.

Pana in prezent, desi este utilizata de foarte multi oameni in cantitati considerabile, nu exista informatii despre existenta unor reactii adverse a acestui tip de miere. Din acest motiv, in anii urmatori ne putem astepta la o crestere spectaluoasa atat a consumatorilor, cat si a gradului de utilizare a mierii de manuka in scopuri strict medicale.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#miere manuka antibiotic natural, #magazin online miere manuka, #magazin natural produse naturiste , #alimente